«Динамо» провело тренування на ОСК «Металіст»

«Динамо» провело тренування на ОСК «Металіст»

Гравців, тренерський штаб і персонал команди на стадіоні зустріли задіяні у проведенні матчу служби, серед яких – медпрацівники, які заміряли у кожного динамівця температуру. Нині це обов'язкова частина медпротоколу.

Потім динамівці випробували газон ОСК «Металіст», де завтра відбудеться фінальний поєдинок за трофей. Після карантинної паузи на «Металісті» ще не проводилися матчі команд Прем'єр-ліги, однак два домашні матчі зіграв харківський «Металіст-1925», останній із яких – у суботу, 4 липня. До слова, за цей матч поле отримало найвищу оцінку – 5.

Нагадаємо, у вівторок удень «біло-сині» прилетіли до Харкова чартерним рейсом з аеропорту «Київ» і заселилися у престижний п'ятизірковий готель Kharkiv Palace, розташований у центрі міста біля знаменитого будинку Держпрому – одного із символів Харкова, на найбільшій у Європі площі Свободи.

Вранці в день матчу в розкладі команди значиться прогулянка околицями готелю. Динамівці планують вийти на прогулянку містом об 11-й ранку. Нагадаємо, матч «Динамо» - «Ворскла» розпочнеться о 21:30 і відбудеться без глядачів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер