«Динамо» провело тренування на «Артеміо Франкі»

«Динамо» провело тренування на «Артеміо Франкі»

Погода у Флоренції зараз – не порівняти з київською. Якщо, відлітаючи з України, футболісти були одягнені в теплі спортивні костюми, а деякі навіть у куртки, у столиці Тоскани зараз куди більш тепло та комфортно. Вдень стовпчик термометра піднявся до 22-х градусів, від сонця то й справа хотілося сховатися до тіні.

Тренування на «Артеміо Франкі» розпочалося о шостій вечора за місцевим часом, коли стало трохи прохолодніше.

А завтра під час футбольного матчу синоптики обіцяють ідеальну за футбольними мірками погоду, близько 15 градусів тепла.

Заняття, перші п'ятнадцять хвилин якого було відкрито для преси, пройшло за звичним сценарієм. Гравці провели розминку, вправи із м'ячами, після чого поділилися на дві групи для двосторонніх міні-поєдинків у різних форматах.

Цікаво, що на тренування динамівців прийшли подивитися з десяток італійських журналістів, і головна їхня увага була прикута до Андрія Ярмоленка. Вони жваво обговорювали останні успіхи нашого нападника, припускаючи, наскільки важко доведеться захисникам «Фіорентини». А от для місцевих фотографів знайти Андрія у групі футболістів не складало особливих труднощів. На тренування Андрій вийшов у яскраво помаранчевих бутсах, виділяючись до всього іншого й своєю амуніцією.

Тренування «Динамо» на стадіоні «Артеміо Франкі» (дивитись фото) тривало трохи більше години, після чого команда повернулася до готелю.

У день матчу в розкладі команди ранкова прогулянка та теоретичне заняття.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер