«Динамо» провело тренування на «Стад де Рудуру» (+ ВІДЕО)

«Динамо» провело тренування на «Стад де Рудуру» (+ ВІДЕО)

Через затримку літака, який летів із Києва та підбирав команду в Іспанії, «біло-сині» прилетіли до французького Бреста на дві години пізніше від запланованого часу. Саме через це час початку передматчевих заходів, а саме прес-конференції та тренування на «Стад де Рудуру», довелося перенести – із анонсованих 18:15 та 18:45 на 19:00 та 19:30 відповідно.

На спілкування з представниками ЗМІ головний тренер «Динамо» Сергій Ребров прийшов із віце-капітаном команди Андрієм Ярмоленком. Було видно, що обидва, як, утім, напевно, й уся команда, зосереджені на майбутній зустрічі. Відповідали на запитання доволі зважено, віддаючи належне супернику, але при цьому не перехвалюючи його. Ярмоленку же вдалося підняти настрій усім присутнім: Андрій, залишаючи залу, подякував французькою, вимовивши «Merci beaucoup», звичайно ж, із слов’янським акцентом.

Згодом футболісти вийшли в чашу «Стад де Рудуру», аби випробувати газон, на якому вони завтра проведуть свій перший офіційний поєдинок у 2015 році.

Варто зазначити, що з висоти, на якій розташовані місця для журналістів, можна було зробити висновок, що якість поля залишає бажати кращого. Але це враження зі сторони – більш точну оцінку гравці дадуть уже завтра після гри.

У тренуванні брали участь усі футболісти, які готувалися на зборах у Марбельї, за виключенням Андрія Цурікова, який уже перебуває в таборі запорізького «Металурга», а також Сергія Мякушка, Ігоря Харатіна та Дмитра Хльобаса, які, на відміну від інших партнерів, із Марбельї взяли курс не на Францію, а повернулися до Києва.

Разом із усіма займалися захисник Микита Бурда, який точно пропустить завтрашній матч через дискваліфікацію за три попередження, а також півзахисник Денис Гармаш, який лише в останні дні зборів приєднався до загальної групи та почав брати участь в ігрових вправах.

Саме ж заняття, а саме 15 хвилин, які журналістам було дозволено спостерігати за ним, було малоінформативним. Для початку футболісти розім’ялися після довгої дороги, після чого пограли у квадрати, причому на дальній від журналістів половині поля. Усі ж напрацювання, які динамівці готували протягом зборів, вони, сподіваємося, покажуть усім у завтрашній грі…

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер