«Динамо» провело тренування напередодні гри з «Олімпіком» (+ ВІДЕО)

«Динамо» провело тренування напередодні гри з «Олімпіком» (+ ВІДЕО)

Київським матчем проти «Генгаму» для нашої команди розпочався насичений графік ігор. Упродовж трьох тижнів та одного дня, з четверга, 26 лютого, до четверга, 19 березня, «Динамо» проведе цілих сім матчів. Незважаючи на це, тренувальний процес не припиняється жодного дня, проте програма занять, звичайно, не така насичена, як під час підготовчих зборів, зараз набагато більше уваги приділяється відновленню.

Сьогодні наша команда провела одне тренування. Заняттю передувала установка, яка тривала трохи довше від запланованого. Теоретичним заняттям та тактичним установкам приділяється дуже велике значення, про що свідчила неймовірна квапливість, з якою поспішали до головної будівлі бази Джермейн Ленс та Юнес Беланда, які приїхали на базу одними з останніх, хоча до початку установки було ще цілих півгодини.

Загалом гравці проводять на базі багато часу навіть у дні, коли у графіку команди заплановане одне тренування. Більшість з’їхалася ще вранці, а до п’ятої години базу залишили ще далеко не всі гравці.  

Сьогоднішнє тренування почалося на смарагдовому газоні найближчого до головної будівлі навчально-тренувальної бази поля. Розділившись на команди по три гравці, динамівці на кількох підготовлених міні-полях пограли в теніс-бол.

Разом із усіма займався Денис Гармаш, який після відновлення від травми вже встигнув отримати певний ігровий час не лише в молодіжному складі, але й у основній команді.

Денис утворив команду з Артемом Кравцем та Олегом Гусєвим, а по той бік тенісної сітки їм протистояли Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко та Бетао. На іншому майданчику Джермейн Ленс, Дьємерсі Мбокані та Домагой Віда протистояли Данило Сильві, Віторіну Антунешу та Юнесу Беланда.

А Лукаш Теодорчик, Микита Бурда та Євген Чумак позмагалися з Владиславом Калитвинцевим, Віталієм Буяльським та асистентом головного тренера Раулем Ріанчо. Голкіпери займалися за окремою програмою під керівництвом Михайла Михайлова.

Із посмішкою на обличчі дивився на партнерів по команді Євген Макаренко, який прямував на індивідуальне заняття разом із тренером-реабілітологом Володимиром Ярмошуком.

Також за окремою програмою займався Євген Хачеріді, який робив пробіжку навколо поля.

Окрім них, не брали участі в тренувальній вправі Мігель та Сергій Рибалка. Нагадаємо, португалець отримав пошкодження у грі з «Генгамом». Рибалка, у свою чергу, пропускав заняття на полі через застуду, із якою він догравав кубковий матч у Запоріжжі. Проте вже завтра обидва гравці повернуться до загальної групи та тренуватимуться на рівних із усіма.

На жаль, не взяв участі в тренуванні сьогоднішній іменинник Александар Драгович, який натер мозоль. Нагадаємо, Алекс не зможе зіграти в недільному матчі з «Олімпіком» через перебір жовтих карток.

Відразу після гри в теніс-бол гравці перейшли до критого манежу, де виконували вправи на стабілізацію.

На суботу в програмі команди Сергія Реброва запланований заїзд та два заняття, вечірнє буде присвячене тактиці. А вже в неділю вдень, у доволі незвичний час (14:00), «біло-сині» вийдуть на поле «Олімпійського», аби зіграти з «Олімпіком».

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер