«Динамо» – ПСЖ – 0:2. Звіт + статистика

«Динамо» – ПСЖ – 0:2. Звіт + статистика

Наставник гостей Карло Анчелотті дипломатично стверджував, що його підопічні будуть грати на перемогу, але гра судження тренера спростувала. На жаль, саме гра французької команди, а не результат. Динамівці виглядали цікавіше, більше володіли ініціативою й створили багато небезпечних моментів. ПСЖ перевершив команду Олега Блохіна в головному компоненті – кількості забитих м'ячів.

У стартовому складі динамівців у порівнянні з останнім матчем відбулися деякі зміни. Повернув пост № 1 Максим Коваль, у півзахисті замість Огнєна Вукоєвича та Андрія Ярмоленка вийшли Денис Гармаш та Дуду, а в нападі Марко Рубен поступився місцем Брауну Ідейє. А головне повернення сталося на тренерській лаві – через півтора місяці повернувся до керівництва грою команди біля кромки поля Олег Блохін.

У дебюті зустрічі команди обмінялися небезпечними моментами (Гусєв та Алекс), після чого динамівці спромоглися заволодіти ініціативою. Плідно на флангах працювали Гусєв та Дуду, сольні проходи виходили в Аруни, небезпечно подавав зі «стандартів» Велозу. Залишався на голодному пайку єдиний номінальний форвард Ідейє, якому доводилося в пошуках м'яча виконувати багато чорнової роботи. У підсумку Браун за весь матч лише одного разу пробив по воротах.

Найнебезпечніший момент для взяття воріт кияни створили на 25-й хвилині зустрічі. Удар Гусєва головою парирував Сирігу, м'яч полетів на вільного Гармаша, який із трьох метрів примудрився пробити вище воріт. Було від чого молодому півзахиснику схопитися за голову!

Ближче до перерви перевага господарів поля стала великою, але атакувати доводилося, оглядаючись на свої ворота. На 45-й хвилині Дуду, який упіймав кураж, спробував пройти флангом, але м'яча втратив. Ібрагимович із центральної частини поля вивів до штрафного майданчика на ударну позицію Лавессі, якому не склало труднощів із кута воротарського пробити повз Коваля – 0:1. Не на такий результат заслуговували «біло-сині» в першій половині зустрічі...

Присутність Олега Блохіна в перерві в роздягальні позитивно вплинула на гру команди. Динамівці з новими силами пішли в атаку, Аруна потужним ударом здалеку ледь не застав зненацька Сирігу. Але проблеми наша команда в цій грі створювала сама собі. Передачу Хачеріді назад на Коваля до штрафного перехопив Матуїді, одним дотиком продовжив її на Лавессі, який із метра спрямував м'яча до порожніх воріт...

Команда рівня ПСЖ карає за будь-яку помилку, в чому динамівці змогли на своєму прикладі переконатися. У середині вересня в Парижі, а тепер і в Києві. Підопічні Карло Анчелотті весь матч чітко дотримувалися обраної тактики, яка в підсумку їм принесла успіх. Динамівці старалися, багато атакували та пробивали по воротах. Чого лише варті удари Дуду, Аруни, Мілевського. За матч у рамку воріт Сирігу було завдано дев'ять ударів, тоді як Коваля лише три.

У підсумку, після п'ятого туру Ліги чемпіонів у групі «А» залишилося незрозумілим лише одне. Хто посяде перше місце – ПСЖ чи «Порту»? На жаль, це питання найменше хвилює динамівців Києва, які достроково вирішили задачу-мінімум. Із третього місця в групі наша команда вийшла до 1/16 фіналу Ліги Європи.

Ліга чемпіонів УЄФА, 5 тур

21.11.2012, м. Київ, НСК «Олімпійський», 36712 глядачів

«Динамо» – ПСЖ – 0:2 (0:1)

«Динамо»:
Коваль, Тайво, Бетао, Хачеріді, Данило Сильва, Гармаш (Богданов, 78), Велозу, Гусєв (к) (Ярмоленко, 66), Дуду, Аруна (Мілевський, 66), Ідейє.

ПСЖ: Сирігу, Т’ягу Сильва (к), Алекс, Максвелл, ван дер Віль, Сіссоко (Шантом, 68), Нене (Пасторе, 87), Матуїді, Верратті (Арман, 78), Лавессі, Ібрагимович.

Голи: Лавессі (45, 52)

Попереджені: Бетао (54), Хачеріді (63), Мілевський (87), Данило Сильва (89) – Матуїді (30), Сіссоко (37), Верратті (37), Нене (85).

 «Динамо»

 

 «ПСЖ»

0

Голи

2

52

Володіння м'ячем (%)

48

17

Загалом ударів

5

9

Удари в рамку воріт

3

8

Удари повз воріт

2

0

Стійки та поперечини

0

6

Кутові

1

2

Офсайди

3

4

Жовті картки

4

0

Червоні картки

0

14

Здійснено фолів

15

15

Зароблено фолів

14

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер