“Динамо” розгромило “Салернітану”

“Динамо” розгромило “Салернітану”

У четвер відбувся другий і останній контрольний матч киян на тренувальному зборі в Італії. В місті Салерно дружина Олексія Михайличенко розгромила “Салернітану” – 4:1. Голи в нашій команді на рахунку Шацьких, Белькевича, Головко і Милевського.

Динамівці першими пропустили гол. Уже в дебюті зустрічі помилкою оборонних редутів українців скористався Туллі. Упродовж всього першого тайму гості створили безліч гольових моментів, але м’яч вперто не йшов у ворота Де Лючії. Зазначимо, що голкіпер італійців, грубо збивши за межами штрафної Шацьких (фол останньої надії!) мав бути вилучений уже у першому таймі, але арбітр зустрічі обмежився усним попередженням.

Давня хвороба “біло-блакитних” – низька реалізація створених моментів, була “вилікувана” після перерви, коли кілька тисяч глядачів, які прийшли подивитися на гру улюбленців з учасниками Ліги чемпіонів, чотири рази спостерігали за маленькими шедеврами киян.

На 49-й хвилині Максим Шацьких з флангової передачі Тіберіу Гіоане точно відправив м’яч повз воротаря, а 10 хвилин потому індивідуальні дії Белькевича, який пройшов з м’ячем понад тридцяти метрів, увінчалися невідпорним ударом – 2:1. Опісля динамівці збавили оберти, а збільшив рахунок щойно вийшовший на заміну ветеран Головко, вигравши боротьбу на “другому поверсі” після подачі Черната і точно відправив м’яч у ворота.

Останній гол зустрічі створила динамівська молодь. На довгий пас з правого флангу Алієва відгукнувся Милевський, невимушено замкнувши вивірену передачу партнера.

«Салернітана» – «Динамо» – 1:4 (1:0).

м.Салерно, стадіон «Арекі». 4000 глядачів.

«Динамо»: Шовковський (Рева, 72), Гавранчич, Саблич (Юссуф, 46), Дмитрулін (Головко, 76), Несмачний (Каддурі, 70), Пеєв (Гусєв, 64), Лєко (Алессандро, 86), Гіоане (Чернат, 64), Белькевич (Алієв, 72), Ринкон (Хацкевич, 64), Шацьких.(Милевський, 74).

Голи: Туллі (4) – Шацьких (49), Белькевич (60), Головко (79), Милевський (86).


Представляємо суперника:
"Салернітана" (Салерно)

Клуб засновано в 1919 році
Стадіон: Arechi (вміщує 45,000 глядачів)
Президент: Аньєлло Аліберті
Тренер: Франко Варелла
Адреса: Via Lungomare Marconi 18, 84127 Salerno
Колір форми: гранатовий.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер