„Динамо” вирішує питання

„Динамо” вирішує питання

Київське „Динамо” практично вирішило питання переможця другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Українська команда у гостях перемогла „Металургс” з Лієпаї 4:1 і тепер може спокійно готуватися до матчу-відповіді.

Примара „Туну” зникла та пообіцяла не повертатися. Про це казали до матчу, але хотілося вірити, що подібні розмови припиняться після його закінчення. Динамівці були на голову вищі за опонентів не лише в газетних матеріалах, але й на полі.

Підопічні Анатолія Дем”яненко зіграли агресивно і одразу стало помітно, що „біло-сині” збираються вирішили усі проблеми на виїзді, не доводячи справу до нервової лихоманки у рідних стінах. Але і у цьому є зворотній бік медалі – чи викликає матч-відповідь наступного тижня зацікавленість з боку столичної публіки? Сподіваємось, що так, і повний стадіон належним чином оцінить виїзний успіх команди та вихід до наступного раунду.

Керманич „Динамо” зробив вельми цікавий та ефективний хід. Уперше за довгий час в основі з”явився Маріс Верпаковскіс. І це у грі на рідному стадіоні! Як хлопець старався, як бився за кожен м”яч, йшов у підкати! Таким зосередженим та цілеспрямованим Маріс був перші півроку виступів у „Динамо”, коли стрімко увірвався у серця київських уболівальників. Можливо саме цей успіх на рідній землі стане тим каталізатором, який дозволить Верпаковскісу повернутися до свого звичного стану.

Гості переграли „Металургс” за всіма статтями. Динамівці були швидшими, точнішими та зігранішими. Це і до матчу сумнівам не підлягалося, ось тільки чи зможе команда діяти на своєму рівні? Тренери, як показало гра у середу ввечері, знайшли необхідні аргументи. Про жодну недооцінку мова не йшла. „Біло-сині” не зупинились і за рахунку 3:0 на свою користь, що нечасто буває, особливо на початку сезону. Ноги ніхто не прибирав, за спини партнерів ніхто не ховався – самовіддача та бажання перемогти були головною мотивацією у грі наших хлопців.

Другий матч поспіль забиває Максим Шацьких. У минулому сезоні Макс не так часто радував нас голами, але в цьому, як бачимо, у нього все йде гарно. Не хотілося би наврочити, але очікуємо від форварда повторення своїх колишніх бомбардирських звершень, коли у Максима за сезон набиралося більше 30-ти голів в усіх турнірах.

Рівно як і від Діого! Майстер голів із „другого поверху” давненько відзначався голом з гри, і зробив це вкрай вчасно! За традиційно пильної опіки наших форвардів саме на нього та Сергія Реброва покладаються найбільші надії щодо результативного завершення атак.

Чого очікувати від матчу-відповіді? Все дуже просто – повний стадіон, приємний вечір, комбінації, удари, голи та вихід до наступного раунду кваліфікації. А ось в ньому буде важче. Набагато важче.

Прес-служба ФК "Динамо" (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер