«Динамо» розгромило «Ювентус» у Юнацькій Лізі УЄФА. Звіт про матч

«Динамо» розгромило «Ювентус» у Юнацькій Лізі УЄФА. Звіт про матч

Уже з перших хвилин зустрічі біло-сині показали, що анітрохи не бояться «Ювентус». Динамівці взяли м’яч під свій контроль і сміливо йшли вперед. Серед наших гравців особливо виділявся Цитаїшвілі, який створював момент за моментом на своєму правому фланзі. Утім, перший гол прийшов із іншого флангу. Цілком можливо, його автором міг бути і Євгеній Ісаєнко, проте удар форварда команди після прострілу зліва голкіпер туринців Леонардо Лоріа парирував. Артур Ващишин доцільно вирішив не чекати, поки захисники «Юве» винесуть м’яч із лінії воріт, і зіграв на добивання – 1:0.

Після забитого гола «Динамо» не збавило обертів, надалі домінуючи на полі. Георгій Цитаїшвілі продовжував тероризувати захисників гостей, явно йшла гра й у Сергія Булеци. У захисті команда Ігоря Костюка теж діяла надійно, і щось схоже на реальну небезпеку туринці створили лише після 18-ї хвилини. Найкраща ж нагода до перерви серед гравців «Юве» була у десятого номера Пабло Морено, проте атакуючий хавбек гостей не влучив у ворота, розхитавши захист «Динамо» на 42-й хвилині. Також у італійців був небезпечний штрафний на 32-й хвилині після фолу Попова, проте втілити його в удар у площину гостям не вдалося. Ще до відходу команд у роздягальні кияни могли забивати після хороших шансів у Ісаєнка та Цитаїшвілі, тож рахунок 1:0 видавався дещо несправедливим і викликав хвилювання перед другим таймом.

Утім, уже зі старту другої 45-хвилинки «Динамо» довело, що сьогодні є кращою командою на полі. Зокрема, на 55-й хвилині Артем Шулянський був двічі забов’язаний забивати, проте обидва удари з дуже близької відстані відбив вищезгаданий Леонардо Лоріа. З часом Цитаїшвілі став менше брати на себе, «Юве» почав виглядати трошки краще в нападі, проте на 69-й стався другий гол - Денис Попов віддав хороший пас на Сергія Булецу, наш півзахисник пробіг значну частину поля і технічно пробив у дальній кут.

Після 2:0 сумнівів у перемозі «Динамо» вже було мало. Кияни навіть за такої ситуації виглядали гостріше та цікавіше за туринців, не кинули спроб довести рахунок до розгромного, і довели! На 85-й хвилині капітан команди Денис Попов відправив м’яч у ворота італійців після подачі кутового!

«Динамо» перемагає 3:0 і проходить «Ювентус», і вже в п’ятницю, 22 лютого, дізнається свого наступного суперника у плей-оф Юнацької Ліги УЄФА.

20-02-19, Юнацька Ліга УЄФА, раунд плей-оф

Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо» (Київ) - «Ювентус» (Турин) - 3:0 (1:0)

Голи: Ващишин (6), Булеца (69), Попов (85).

«Динамо»:  Нещерет – Сирота, Попов (к), Скорко, Вівчаренко – Білошевський, Булеца (Надольський, 83), Ващишин (Михайленко, 86), Шулянський (Ванат, 86), Цитаїшвілі (Волошин, 90) – Ісаєнко.

«Ювентус»: Лоріа – Капелліні (Гоцци, 83), Макун, Роса (Леоне, 67), Анзолін (Франкофонте, 83) – Кавілья, Морроне (Марковіч, 59), Портанова, Фагіолі (Пінеллі, 46), Морено – Петреллі.   

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер