«Динамо» розпочало підготовку до матчу з «Янг Бойз»

«Динамо» розпочало підготовку до матчу з «Янг Бойз»

Починаючи зі старту сезону, команда проводить матчі двічі на тиждень, маючи мінімум часу для відновлення та якісної підготовки. У неділю футболісти провели необхідні відновлювальні процедури, привівши себе до ладу після важкого матчу з «Шахтарем». Цього ж дня ввечері гравці, які не виходили проти донеччан або провели на полі небагато часу, зіграли на базі в Кончі-Заспі товариський матч проти «Хапоеля» з Хайфи. Також у цьому поєдинку Олександр Хацкевич задіяв цілий ряд виконавців із молодіжного складу.

Ізраїльський клуб зараз проводить у Києві тижневий підготовчий збір, зігравши в його рамках три зустрічі. Заключною з них і став матч із «Динамо». Цей поєдинок завершився внічию 1:1, у складі киян відзначився Жуніор Мораес. Для бразильця, який відбуває зараз дискваліфікацію в чемпіонаті України, однак будучи заявленим на матчі кваліфікації Ліги чемпіонів, украй важлива ігрова практика. Також увесь матч провів новачок Томаш Кендзьора.

Два дні, що залишилися перед матчем із «Янг Бойз», динамівці повністю присвятять підготовці до нього. У понеділок та вівторок у графіку команди вечірні тренування та теоретичні заняття.

Перший матч 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» - «Янг Бойз» відбудеться 26-го липня в Києві на НСК «Олімпійський». Початок о 19:30.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер