»Динамо» – «Рубін». Початок матчу о 21:00

»Динамо» – «Рубін». Початок матчу о 21:00

Початок сезону в «Динамо» – складніше не вигадаєш. Слідом за двома матчами з лідерами українського футболу та «розминки» над середняками слідом за ними, на підопічних Сьоміна чекає іспит в особі «Рубіна». Серйозний суперник, важливий статус матчу – той, хто програє, втрачає можливість виступати в Лізі чемпіонів. Адже саме цей турнір, за словами керівництва нашого клубу, є пріоритетним та показує реальне співвідношення сил із найкращими командами Європи.

У нинішньому сезоні «Динамо» демонструє атакуючий футбол, забивши в чотирьох матчах 11 м’ячів. Мабуть, середина поля й атака є сильними якостями колективу, в ній найвища конкуренція, потужно виглядають новачки Ідейє та Аруна. Зате підвищити надійність в обороні не завадило би. У трьох стартових іграх динамівці пропускали по м’ячу, лише проти «Оболоні» зберігши ворота «на замку». Цілком можливо, ситуація зміниться з поверненням до гри травмованих Михалика та Алмейдм, але це вже після матчів із «Рубіном».

У понеділок динамівці провели відкрите тренування на базі в Кончі-Заспі. До матчу готуються всі футболісти за винятком молодих Парцванії, Рибалки та Калитвинцева, які поки працюють із молодіжною командою. Нарівні з усіма займалися Мілевський та Алієв, які пропустили матч із «Оболонню». Через дискваліфікацію сьогодні не вийде Горан Попов. Швидше за все, на лівому фланзі захисту вийде Ель Каддурі, який успішно зіграв проти «Оболоні».

Звітний поєдинок буде обслуговувати іспанська бригада арбітрів на чолі з 38-річним Давидом Фернандесом Борбаланом. Майбутній поєдинок стане першим для Борбалана в рамках Ліги чемпіонів. Раніше Борбалан вже перетинався з українськими футболістами. У травні минулого року збірна України, складена з гравців до 19-ти років, брала участь в еліт-раунді кваліфікації Євро-2010 (U-19). Спочатку наші хлопці програли одноліткам із Ірландії (0:1), а потім зіграли внічию з англійцями (1:1). Допомагати Борбалану будуть його співвітчизники – Рауль Кабаньєро Мартинес та Хорхе Каньєло Прієто. Функції резервного арбітра виконає Педро Перес Монтеро.

Перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» – «Рубін» відбудеться у вівторок, 26 липня, в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 21:00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер