»Динамо» - «Рубін»: до уваги журналістів

Шановні колеги!

- Нагадуємо, що подача заявок на акредитацію на перший матч групового турніру Ліги чемпіонів сезону 2009/2010 між командами ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Pубін» (Казань), що відбудеться 16-го вересня 2009 р., закінчується в понеділок 14-го вересня ц.р. об 11:00. Про час видачі акредитаційних карток буде повідомлено додатково.

- У вівторок 15 вересня о 15:00 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського розпочнеться передматчева прес-конференція за участю головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Валерія Газзаєва та одного з гравців команди.

О 19:00 представники ЗМІ запрошуються на тренування динамівців (відкриті перші 15 хвилин), яке відбудеться на тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі .

- Команда та офіційна делегація ФК «Рубін» (Казань) прибувають до аеропорту «Бориспіль» 15-го вересня о 10:10 рейсом з Москви і мешкатимуть у готелі «Хаятт».

Прес-конференція головного тренера ФК «Рубін» (Казань) Курбана Бєрдиєва і одного з гравців команди почнеться 15-го вересня о 17:30 у конференц-залі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського.

О 18:00 представники ЗМІ запрошуються на тренування ФК «Рубін» (Казань) (відкриті перші 15 хвилин).

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер