»Динамо» – «Севастополь»: як це було

»Динамо» – «Севастополь»: як це було

Нинішній сезон є дебютним для «Севастополя» в елітному вітчизняному дивізіоні. Перший матч проти «Динамо» клуб, заснований у 2002 році, провів 31 липня 2010 року, програвши в Сімферополі, на РСК «Локомотив» (на власному стадіоні, СОК «Севморзавод», севастопольці не можуть проводити домашні ігри, оскільки арена не відповідає вимогам Прем'єр-ліги), «біло-синім» із рахунком 0:3.

Склад «Севастополя» в тому поєдинку був таким: Сокоренко, Шевелюхин, Левандовські, Шандрук, Піскун, Култишев (Худоб'як, 60), Ківа (Лісовий, 61), Салхі, Ференчак, Дуляй, А.Шевчук (Плешаков, 80). Очолював команду на той момент Сергій Шевченко, якjuj незабаром буkj відправленj у відставку, а на зміну прийшов Олег Лещинський, який і керував «Севастополем» у другому поєдинку проти «Динамо».

Відбувся цей матч 27 жовтня, коли клуби Прем'єр-ліги сперечалися за вихід до чвертьфіналу вітчизняного Кубка. І знову в Сімферополі сильнішими виявилися гості, перегравши кримчан із скромнішим рахунком – 2:1.

На черзі – третя зустріч команд, причому перша на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

До речі, хочеться зазначити, що за три сезони виступів у першості України серед команд першої ліги «Севастополь» провів шість матчів із другою командою «Динамо». Три перемоги на свій рахунок записали «біло-сині» та тричі успіх святкував «Севастополь», різниця м'ячів – 6:9 на користь кримчан.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер