»Динамо» – «Севастополь». Початок о 16:00

»Динамо» – «Севастополь». Початок о 16:00

До останнього матчу на внутрішній арені в нинішньому році готуються футболісти «Динамо» та «Севастополя». Обидві команди, яких очолюють тренери з приставкою «в.о»., займають другі місця на різних полюсах турнірної таблиці і навряд чи можуть занести до активу першу частину сезону. Попереду зимові місяці для висновків та ухвалення рішень, а поки кожен із суперників на хорошій ноті хоче сьогодні ввечері залишити поле стадіону «Динамо».

Під кінець футбольного року, коли «Динамо» перейшло на графік ігор один раз на тиждень, тренування стали не настільки інтенсивними, іноді нагадуючи відновлювальні заняття. Логічно, що тренери хочуть раціонально використовувати сили, що залишилися у гравців, протримавши їх до останньої гри на належному рівні. Динамівці в бойовому настрої готуються до матчу із «Севастополем», розуміючи, що невдачі попередніх днів жодним чином не мають позначатися на майбутніх поєдинках. Тим паче, у спину відчувається гаряче дихання «Металіста», який розташувався на відстані витягнутої руки. Зігравши внічию в попередньому матчі з харків'янами, «Динамо» повторило особистий антирекорд – дві поспіль домашні зустрічі без перемог. Для столичних уболівальників буде зовсім сумно, якщо аутсайдер допоможе «Динамо» встановити нове «досягнення».

Як і раніше Олег Лужний не розраховує на допомогу Андрія Шевченка. Капітан пропустив три останніх матчі команди, два з яких, до речі, завершилися внічию. Також не готується до гри Маграо. Бразильця в останні півроку переслідують травми. Враховуючи, що до гри із «Шерифом» відновитися він не встигне, Жерсону дозволили продовжити відновлення в рідній Бразилії. Днями він залишив Київ. Зате знову тренуються в загальній групі його співвітчизники – нападники Андре та Гільєрме. Обидва в нинішньому сезоні лише епізодично виходили на поле і велике питання, чи ризикнуть тренери, нехай і в матчі з аутсайдером, випустити їх на поле. Аналогічно можна сказати і про півзахисника Бертольйо.

Обслуговувати зустріч буде арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році. У нинішньому сезоні одесит працював на шістьох матчах вищого ешелону, в тому числі й одного разу за участю «Динамо». У 4-му турі тоді ще підопічні Валерія Газзаєва на стадіоні ім. Валерія Лобановського розійшлися миром із «Дніпром» (0:0), а Швецов показав учасникам поєдинку вісім попереджень. Допомагати головному рефері на лініях будуть представники Донецька – асистент арбітра ФІФА Олексій Андреєв та асистент арбітра національної категорії Андрій Береговий. Функції резервного буде виконувати арбітр ФІФА Віталій Годулян (Одеса).

У касах стадіону залишаються у продажу квитки на гру, їхня вартість – 20, 30, 40 та 50 гривень, залежно від обраного сектора. До квитків пропонується передматчева програма вартістю 5 гривень. Під час гри в Києві синоптики прогнозують температуру 1°С, хмарність.

Матч 19-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Севастополь» відбудеться 27 листопада, в суботу, в Києві на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського. Початок о 16:00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер