»Динамо» - «Шахтар»: день гри

»Динамо» - «Шахтар»: день гри

Нагадаємо, центральна гра 25-го туру УПЛ відбудеться на НСК “Олімпійський”, стартовий свисток головного арбітра зустрічі Віталія Романова з Дніпра пролунає о 18:30.

Сьогодні вранці на стадіоні відбулася нарада з організаційних питань. Серед іншого, було затверджено, у яких формах зіграють команди. Господарі поля проведуть матч у білих футболках, синіх шортах та білих гетрах (голкіпер - у світло-зеленому), наші гості - у смугастих помаранчево-чорних футболках, чорних шортах і гетрах (воротар - у червоному).

Попри глядацький ажіотаж, на гру все ще доступні квитки більшості цінових категорій, але радимо вболівальникам, які ще не придбали квитки, попіклуватись про це заздалегідь, аби уникнути черг у касах перед самим матчем.

Нагадуємо про найзручніший спосіб придбання квитків - онлайн на сайті нашого квиткового партнера, компанії Esport.in.ua.

Відвідувачі матчів на «Олімпійському» віднедавна не мають потреби роздруковувати квитки, придбані онлайн. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству головної арени країни, компанії Favorit Sport і квиткового оператора Esport.

Якщо ж ви все-таки надаєте перевагу паперовим квиткам, придбати їх можна не лише в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», але і в касі стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Не зайвим буде нагадати, що в день матчу з 10:00 до завершення першого тайму працюватиме додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бессарабських воріт»).

Зазначимо, що вхід для дітей до 6 років у супроводі дорослих безкоштовний без надання окремого місця та за пред'явлення копії свідоцтва про народження.

Погода у столиці України сьогодні дуже сприяє відвіданню стадіону. Протягом усього дня триматиметься сонячна та тепла весняна погода, перед початком гри стовпчики термометрів показуватимуть близько +20°С.

Наступна інформація є важливою для вболівальників, які добиратимуться до стадіону на громадському транспорті. У зв’язку з підвищеним інтересом до матчу, у день гри КП «Київський метрополітен» посилить заходи безпеки. Так, перед початком матчу можливе обмеження станції «Олімпійська» на вхід. Після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

Наполегливо просимо вболівальників, які мають таку можливість, приходити на гру завчасно, ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка, о 16:30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер