«Динамо» – «Шахтар»: статистика протистояння

«Динамо» – «Шахтар»: статистика протистояння

Цей поєдинок стане 58-м в історії протистояння команд у рамках чемпіонату України. Перевага на боці динамівців – 23 перемоги в активі «біло-синіх», 18 рази святкував успіх «Шахтар», ще у 16-ти поєдинках переможця виявлено не було. Загальна різниця м’ячів також на користь киян – 74:67. Примітно, що минулого сезону «Динамо» не програло своєму принциповому супернику жодного матчу в рамках Прем’єр-ліги (3 перемоги та 1 нічия).

Найбільша перемога, яка фіксувалася в матчах між «Динамо» та «Шахтарем», – 3:0. Із таким рахунком завершувалися шість очних поєдинків – чотири рази перемогу святкували «біло-сині», у двох випадках сильнішими були «гірники».

А от найрезультативніший поєдинок відбувся 12 грудня 2016 року – команди на двох забили сім м'ячів, а гра, що відбувалася в Києві, завершилася з рахунком 4:3 на користь гостей.

Найкращим бомбардиром «Динамо» в матчах із «Шахтарем» залишається легендарний Андрій Шевченко, який забив шість м’ячів. У «Шахтаря» найвлучнішими в іграх із «біло-синіми» також є футболісти, яких уже немає в команді, – бразильці Жадсон та Алекс Тейшейра, у доробку кожного по п’ять голів.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер