«Динамо» – «Шахтар»: найрезультативніша «перестрілка»

«Динамо» – «Шахтар»: найрезультативніша «перестрілка»

При цьому команди видали найбільш результативний очний поєдинок за часів виступів у чемпіонатах незалежної України. До вчорашнього дня таким залишався матч другого кола сезону 2003/2004, в якому «біло-сині» на виїзді завдали поразки «гірникам» – 4:2.

Відзначимо, що «Динамо» в ювілейний, десятий, раз забило своєму головному конкуренту по чемпіонату України три м’ячі (з них шість – у домашніх поєдинках), у той час як «Шахтарю» вдалося вперше чотири рази засмутити голкіпера «Динамо» в одному матчі (по три голи «гірники» забивали чотири рази).

Є й свій рекордсмен зі знаком «мінус» – захисник Євген Хачеріді, який відзначився двома голами у свої ворота. Примітно, що це не перший випадок, коли динамівці записують на свій рахунок два автоголи в матчі з «Шахтарем», – таке було вже в поєдинку другого кола сезону 2001/2002, коли «Динамо» поступилося в Донецьку (0:2). Щоправда, в тому матчі свої прізвища на табло записали різні гравці – у першому таймі «самостріл» на рахунку Федорова, а в другому не в ті ворота поцілив уже Гавранчич.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер