«Динамо» – «Шахтар»: останні новини

«Динамо» – «Шахтар»: останні новини

«Гірники» активно готувалися до матчу з «біло-синіми». У п'ятницю, 3 жовтня, команда провела тренування на базі «Святошино». Гравці та тренерський штаб там остаточно адаптувалися. Тим паче, за газоном доглядають агрономи СТБ «Кірша».

Команда провела бігову роботу, а потім зайнялася створенням ігрових зв'язків та комбінацій.

Зазначимо, що за індивідуальною програмою тренувався центральний захисник Олександр Кучер.

Наступного дня «гірники» провели тренування на полі стадіону «Олімпійський». Воно за традицією було трохи вкороченим, зате насиченим – так, як команда Луческу завжди практикує напередодні поєдинків. Розминка та відпрацювання контролю м'яча були основними складовими заняття.

Динамівці також за заздалегідь передбаченим планом проводили підготовку до одного з найважливіших матчів у сезоні. У п'ятницю футболісти о 10:00 зібралися на клубній базі в Кончі-Заспі та провели відновлювальні процедури, необхідні після гри в Лізі Європи, яку вони зіграли проти румунського клубу «Стяуа».

У суботу команда працювала у звичному передматчевому режимі.

На традиційній зустрічі представників клубів було вирішено, що господарі динамівці вийдуть на поле в білому комплекті форми, а гості в комбінованому помаранчево-чорному.

Цього дня, 5 жовтня, «біло-сині» тричі раніше зустрічалися з «Шахтарем».

У 1969 році наша команда за присутності 30,000 глядачів перемогла в Києві в поєдинку союзного чемпіонату 1:0 завдяки влучному удару на 82-й хвилині Анатолія Бишовця.

У 1980-му році 37,000 уболівальників у Донецьку стали свідками ще однієї перемоги киян із тим же рахунком, яку забезпечив на 35-й хвилині гол Сергія Каплуна.

Нарешті, в сезоні 2003/04 українського чемпіонату поєдинок у столиці України, який зібрав на стадіоні «Динамо» ім. В.В.Лобановського 17,000 шанувальників футболу, завершився внічию 1:1 після голів у виконанні Анатолія Тимощука (6) та Діого Рінкона (67).

Сьогодні ввечері небо в Києві затягне хмарами, незважаючи на те, що із самого ранку стоїть ясна погода. Без опадів. Температура повітря на момент стартового свистка львів'янина Юрія Можаровського становитиме +7°C.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер