«Динамо» – «Шахтар»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Шахтар»: останні новини перед грою

Гра відбудеться в Одесі, до якої повертається великий футбол. Нагадаємо, що наприкінці минулого сезону одеський «Чорноморець» не проводив свої домашні поєдинки у Південній Пальмірі.

Обидві команди прибули до Одеси ще вчора. Динамівці – прямим рейсом із австрійського Тіроля, де наша команда проводила двотижневий підготовчий збір, а «гірники» – з Києва.

Лондон – для «Динамо», Бристоль – для «Шахтаря»

«Біло-сині» місцем своєї дислокації обрали готель «Лондонська», а «помаранчево-чорні» – «Бристоль». Обидва готелі названі на честь британських міст та розташовані в історичному центрі міста, «Лондонська» – на Приморському бульварі, неподалік від Потьомкінських сходів, а «Бристоль» – на вулиці Пушкінській.

Ще вчора до Південної Пальміри почали приїжджати й фанати обох команд, а хтось ще навіть із вихідних. Напередодні ввечері футбольних фанатів можна було зустріти практично всюди в центрі міста.

Тим часом, відпочивши, обидві команди ввечері провели передматчеві тренування на стадіоні «Чорноморець». Першими своє тренування провели динамівці. Розпочалося заняття о 18:30 та тривало рівно годину. Щойно «біло-сині» залишили смарагдове поле, як на нього вже виходили гравці у помаранчевій формі. Тренування «гірників» також тривало годину.

Після цих тренувань, у день гри газон стадіону було ще раз оглянуто та приведено до ідеального стану. Робота велася від самого ранку й завершилася опівдні.

Перший матч у новій формі та останній у старій

Сьогодні вранці відбулася традиційна передматчева нарада, на якій, серед інших питань, було затверджено форми, в яких команди вийдуть на сьогоднішній матч.

Попри те, що динамівці будуть номінальними господарями поля, вони зіграють у своєму запасному комплекті форми синього кольору. До речі, найімовірніше, це буде останній матч киян у цьому комплекті форми, який технічний спонсор нашої команди, компанія adidas, презентувала влітку 2013 року, й який відслужив динамівцям два сезони. На старті нового сезону запасний комплект форми буде оновлено. Нагадаємо, саме в цій формі «Динамо» перемогло «Шахтар» у фіналі Кубка України минулого сезону.

Натомість, у новій, щойно презентованій формі, зіграють «гірники». «Шахтар» вийде на гру в основному комплекті помаранчево-чорного кольору нового дизайну, який розробив технічний спонсор «гірників».

Наостанок кілька слів про погоду. Хоча в Одесі зараз розпал курортного сезону, на день матчу природа підготувала для учасників матчу «футбольну погоду». Сьогодні в Одесі хмарно й не надто спекотно. А на вечір, на момент старту гри, синоптики прогнозують комфортні +20°С. При цьому опади на сьогодні не прогнозуються.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер