«Динамо» – «Шахтар»: передматчеві активності для вболівальників

«Динамо» – «Шахтар»: передматчеві активності для вболівальників

Тих, хто прийде на стадіон завчасно, чекає ціла низка приємних сюрпризів.

Як і перед попереднім домашнім матчем, «біло-синіх» проти «Олімпіка», шанувальників футболу на території стадіону зустрічатиме військовий оркестр, який вітатиме всіх динамівців із 90-річчям клубу.

Цього разу святкове дефіле виконуватиме Військовий оркестр 194 понтонно-мостового загону Державної спеціальної служби транспорту (м. Новомосковськ). Як і минулого разу, виступ оркестру продовжиться в перерві матчу в чаші стадіону.

Також у перерві матчу на вболівальників чекає традиційний розіграш пального від енергетичного спонсора ФК «Динамо» Київ – мережі АЗС KLO. Троє щасливчиків отримають шанс виграти до 110 літрів преміум-пального VENTUS – для цього потрібно з трьох спроб влучити м'ячем із одинадцятиметрової позначки у спеціально розставлені каністри-«кеглі».

Преміум-спонсор ФК «Динамо» Київ, компанія lifecell, щоб підтримати нашу команду та надихнути її вболівальників перед майбутнім матчем, запрошує всіх бажаючих перед грою відвідати фан-зону, яка розташується на території НСК «Олімпійський» та працюватиме з 18:00 до 20:00.

У фан-зоні вболівальники зможуть взяти участь у футбольних вікторинах і конкурсах та виграти масу корисних призів, від безкоштовних гігабайтів найшвидшого мобільного 3G+ інтернету і до потужних портативних зарядних пристроїв.

Крім цього, у фан-зоні lifecell будуть тестувати швидкість мобільного інтернету третього покоління, демонструвати переваги месенджера BiP, робити футбольний аквагрим, їздити на гіробайках та робити креативні фото у спеціальній фото-зоні.

Ще одна причина прийти на стадіон завчасно – транспортне питання.

Сьогодні КП «Київський метрополітен» посилить заходи безпеки. За  годину до початку матчу (о 19:00) станцію метро «Олімпійська» буде закрито на вхід та вихід пасажирів (поїзди прямуватимуть без зупинки), станцію «Палац Спорту» закрито на вихід, а станцію «Площа Льва Толстого» закрито на вхід.

Після завершення гри, залежно від пасажиропотоку, може бути обмежено вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого».

Приходьте на гру завчасно! Ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка арбітра, о 18:00!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер