»Динамо» – «Шахтар» на великому екрані

»Динамо» – «Шахтар» на великому екрані
«Територія вболівальників», фото segodnya.ua

Футбольний клуб «Динамо» спільно з Київміськадміністрацією та «Всеукраїнською асоціацією вболівальників», за підтримки Фан-клубу «Динамо» (Київ), представляють унікальну можливість подивитися матч Кубка УЄФА «Динамо» - «Шахтар» на великому екрані в центрі Києва. В кількох хвилинах від стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського, під аркою Дружби народів, відкрита Фан-зона «Територія вболівальників»!

Збір шанувальників футболу, які не пішли на стадіон, проте хочуть подивитися футбол у колі однодумців, призначений у четвер о 18:00. Спершу на величезному екрані покажуть підготовлену «Dynamo TV» хроніку протистоянь «Динамо» і «Шахтаря», а потім головне дійство – пряма трансляція поєдинку грандів українського футболу за право брати участь у фіналі Кубка УЄФА!

Вхід на територію Фан-зони вільний. Азарту і позитивних емоцій уболівальникам додадуть розиграш призів від ФК «Динамо».

Керуючись правилами УЄФА, на вході до Фан-зони відвідувачів будуть перевіряти на наявність скляних пляшок, колючих та ріжучих предметів, зброї, газових балонів, файєрів, дудок. Також на територію не будуть допускатися люди з алкогольними напоями. Все це робиться з метою забезпечення безпеки відпочиваючих і комфортної атмосфери на «телестадіоні».

ФК «Динамо» запрошує киян і гостей столиці підтримати команду в матчі з «Шахтарем». Разом до перемоги!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер