»Динамо» – «Шахтар». Початок матчу о 20:15

»Динамо» – «Шахтар». Початок матчу о 20:15

Так рано в національному кубку «Динамо» та «Шахтар» ще не зустрічалися. Із попередніх восьми матчів шість довелися на фінал, по одному на півфінал та чвертьфінал.

Жовтень виявився вкрай насиченим на важливі матчі для сьогоднішніх суперників. У кожному з трьох турнірів команди Сьоміна та Луческу просто зобов’язані грати на перемогу, що не так просто. Поки це краще виходить у динамівців, проте й рівень опонентів в останні два тижні в них був простіше, плюс матчі всі проводилися вдома. Чинник свого поля – дуже важливий плюс для «Динамо» й у грі з гірниками.

У такому щільному ігровому графіку не доводиться говорити про цілеспрямовану підготовку команд до звітної зустрічі. Динамівці в понеділок провели відновлювальні процедури, а десять гравців, які не брали участі в матчі із «Зорею» вийшли на тренування. Вчора відбулося повноцінне заняття, за участю всіх футболістів.

У матчі із «Зорею» Юрій Сьомін надав відпочинок провідним гравцям. Шовковський, Вукоєвич, Ярмоленко, Ідейє, Гармаш, які виступають практично без замін, залишилися на лаві запасних, Шевченко й узагалі не потрапив до заявки. Всі ці виконавці напевно вийдуть сьогодні на полі і складуть ударний кулак «Динамо». Одужали та тренуються Нінкович, Юссуф та Кравець, залікував ушкоджений гомілкостоп і вже встиг зіграти за молодіжний склад Хачеріді. Вибір гравців у тренера більш ніж достатній.

Обслуговувати зустріч буде арбітр першої категорії Анатолій Абдула. У нинішньому сезоні на рахунку харків’янина шість матчів елітного дивізіону, серед яких і три поєдинки за участю суперників. «Динамо» під наглядом Абдули обіграло на виїзді полтавську «Ворсклу» в 12-му турі (2:1), а «Шахтар» і взагалі здобув дві виїзні перемоги – над земляками із «Металурга» (2:0) та дніпропетровським «Дніпром» (3:1). Допомагати рефері в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра ФІФА з Миколаєва – Ігор Пономаренко та Сергій Возняк.

Матч 1/8 фіналу Датагруп-Кубок України «Динамо» – «Шахтар» відбудеться 26 жовтня, в середу, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 20:15. У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі 1+1, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер