»Динамо» - «Шахтaр». Перед матчем

»Динамо» - «Шахтaр». Перед матчем

Розпочинати сезон грою за Суперкубок України стає доброю традицією.

Уже четвертий рік поспіль в Одесі проходитиме подібний матч. І у всіх цих поєдинках зустрічались виключно «Динамо» та «Шахтар».

На даний момент кияни є діючими чемпіонами України та володарями національного Кубку. За регламентом вони зустрічаються з другою командою чемпіонату.

Обидві команди до початку сезону готувались за кордоном. Динамівці провели збори в Австрії, а «гірняки» - в Швейцарії.

За рішенням тренерського штабу «Динамо», на матч за Суперкубок команда вийде в експериментальному складі, основу якого складатимуть молоді гравці з другої команди. Очікується поява кількох досвідчених футболістів та деяких новачків. Учора пройшла нарада головних тренерів першої та другої команд Анатолія Дем'яненка та Юрія Калитвинцева, які й обрали стартовий склад на сьогоднішній матч.

Точно не зіграють в Одесі дискваліфіковані Айїла Юссуф та Клебер, продовжують заліковувати травми Артем Мілевський та Сергій Федоров, через незначні пошкодження останні дні не тренувались також Родріго та Руслан Ротань.

У «Шахтаря» теж існують із кадрами певні проблеми. Не зможуть вийти на поле травмовані Срна, Кучер, Брандао, немає в розпорядженні команди на даний момент її нещодавнього капітана Франселіно Матузалема. Два інших бразильці Елано та Луїс Адріано представляють свою країну на різноманітних футбольних турнірах.

«Динамо» подало заявку на придбання 750 квитків. Однак прихильників «біло-синіх» на стадіоні «Чорноморець» буде значно більше. За неофіційною інформацією, своїм ходом добиратись до Одеси та придбати квитки планують біля 10000 прихильників найсильнішого українського клубу.

Дуже незручно, що матч відбудеться у вівторок, а не в один із вихідних днів. Багато вболівальників не зможуть побачити гру на власні очі. Залишається лише додати, що пряма трансляція поєдинку розпочнеться на телеканалі «Інтер» о 20.30

Обслуговуватиме зустріч бригада арбітрів із Голландії у такому складі: арбітр в полі – Пітер Вінк, асистенти рефері Адріан Інніа та Коен Дрост.



www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер