“Динамо” – “Система-Борекс”. Товариський матч

“Динамо” – “Система-Борекс”. Товариський матч

Коротку паузу в чемпіонаті України динамівці, які не потрапили до складів своїх національних збірних, заповнили товариським поєдинком з першоліговою “Системою-Борекс”. Зустріч пройшла на учбово-тренувальній базі в Конча-Заспі і за напругою нічим не нагадувала звичний контрольний поєдинок.

Гол динамівця Гавранчича на шостій хвилині так і залишився єдиним у матчі. Максим Шацьких увійшов до штрафної, обіграв воротаря і… віддав пас Горану, якому залишалося лише закотити м’яч у порожні ворота.

У нападі підопічних Олексія Михайличенко в першому таймі грав орендований у московського “Спартака” Олександр Сонін. Росіянин дуже старався, пропонував себе партнерам, завдавши чимало турбот оборонним редутам бородянців.

Другий тайм пройшов у рівній боротьбі, з невеликою територіальною перевагою динамівців. Цікаво дивилася зв’язка плеймейкерів Чернат – Алієв, які, не дивлячись на невеликий досвід гри разом, легко розуміли один одного.

Нападники обох команд мали чудові можливості змінити рахунок, однак підвели точність та впевнена гра воротарів на останньому рубежі. Мінімальна перевага за впевненої гри додала настрою керманичу “біло-блакитних” Олексію Михайличенко, який відзначає сьогодні свій сорокарічний ювілей!


Товариський матч
«Динамо» - «Система-Борекс» - 1:0 (1:0).

УТБ «Динамо». 10 градусів.

«Динамо»: Худжамов (Михайлов, 46), Петкович (Башлай, 46), Гавранчич (Максимов, 63), Прошин, Саблич, Самборський, Чернат, Алієв, Шацьких (Бровкін, 63), Ідахор, Сонін (Милевський, 46).

Гол: Гавранчич (6).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер