«Динамо» – «Скендербеу»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Скендербеу»: останні новини перед грою

Стартовий свисток арбітра зустрічі Барта Вертентена пролунає о 20:00.

Делегація албанського клубу прибула до Києва вчора після обіду, поселилася в готелі Premier Palace і ввечері цього ж дня провела на НСК тренування. У свою чергу динамівці, розгромивши на вихідних «Олександрію» в рамках чемпіонату України, провели відновлювальні процедури на базі в Кончі-Заспі, а з початку тижня почали планомірно готуватися до матчу.

Сьогодні вранці на НСК «Олімпійський» відбулася передматчева нарада за участю представників УЄФА та обох команд. Були визначені кольори ігрової форми, в якій суперники вийдуть на поле. Польові гравці киян одягнуть білі футболки та труси, а воротар – зелені. Албанці одягнуть червону форму, їхній воротар – синю. Арбітри будуть в екіпіруванні чорного кольору

У касах НСК «Олімпійський» та стадіону «Динамо» ім. Валерія Лобановського триває продаж квитків. Очікується, що матч відвідають близько 25 тисяч глядачів, вболівальників «Скендербеу» серед них не передбачається.

Якщо ви ще не стали власником вхідного квитка, покваптеся! Яскраве футбольне видовище у виконанні провідних клубів України та Албанії гарантоване! Не підведе й погода, на вечір у Києві синоптики обіцяють комфортні +20, без опадів. До зустрічі на стадіоні!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер