«Динамо» – «Славія»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Славія»: останні новини перед грою

Суперником «біло-синіх» виступить представник вищої ліги чемпіонату Чехії – «Славія» з Праги.

Не порушуючи традицію тренувальних зборів, футболісти вранці провели повноцінне тренування, незважаючи на те, що вдень на них чекає контрольний спаринг. Сергій Ребров не поділяє роботу на зборах, і неважливо, тренування чи товариський матч, – головне добре підготуватися до офіційних поєдинків.

Природно, заняття було не таким насиченим, як учора, й тривало трохи більше години. Передувала йому теоретичне заняття в готелі, через що навіть довелося трохи посунути запланований час виїзду до тренувального центру. В загальній групі, без будь-яких обмежень, працювали Андрій Ярмоленко та Євген Хачеріді, які вчора займалися окремо від партнерів, беручи активну участь й у відпрацюванні тактичних схем. Щоправда, тренерський штаб вирішив поберегти нападника, й за сьогоднішнім матчем він буде спостерігати з трибуни. Окремо працював Олександр Яковенко під наглядом тренера-реабілітолога Бориса Пейрека, але це не завадить йому зіграти в першому матчі в якості гравця «Динамо» (Київ).

По приїзду до готелю на футболістів чекав ранній обід, а за годину до матчу вони вирушать із готелю до місця проведення спарингу. У стартовому складі на поєдинок планується вихід наступних футболістів: Шовковський, Данило Сильва, Хачеріді, Драгович, Віда, Рибалка, Гармаш, Буяльський, Андрієвський, Мякушко, Мораес. На другий тайм склад повністю буде оновлено.

Додамо, що початок прямої трансляції з міського стадіону Марбельї на каналі Динамо Київ  Youtube – о 17.00 за київським часом.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер