«Динамо» (змішаний склад) – «Динамо-2» – 1:0

«Динамо» (змішаний склад) – «Динамо-2» – 1:0

Грали команди два тайми по 35 хвилин.

Звернула на себе увагу присутність у складі Данило Сильви, який уже тиждень тренується в загальній групі, та провів свій перший спаринг після травми.

Умовна «основа» з перших хвилин узяла ініціативу до своїх рук, і вже на 3-й хвилині підопічні Олега Блохіна зусиллями Максима Тищенка (на фото) вийшли вперед.

Незабаром хороших ударів завдали Макаренко та Сидорчук, але врятував Бонь, непогано подавав до штрафного майданчика Дуду, але захисники впоралися.

У відповідь хорошу атаку організували підопічні Олександра Хацкевича, в завершенні якої по воротах били Алієв та Коркішко – в першому випадку врятував Рудько, а в другому – надійно зіграв Лухтанов.

У першому таймі більшість атак будувалася через Євгена Макаренка, який грав у центрі поля. Саме тому його прізвище лунало найчастіше. Ледь півзахисник отримував м'яча, як відразу кілька партнерів кричали «Макар!», пропонуючи подальший розвиток атаки.

У середині першого тайму на потужний дальній удар вирішився Аруна – трохи вище поперечини. У свою чергу Алієв зі стандарту в районі півкола штрафного майданчика спрямував м'яча вище воріт.

Після перерви в молодіжній команді сталося кілька замін. Свіжі футболісти спробували провести кілька атак, отримуючи підказки від тренерського штабу першої команди. Фінтив Хльобас, після чого завдав потужного удару вище воріт, виконував багато роботи Панфілов. У «синіх» чудовий момент на 56-й хвилині не використав Дуду. Після передачі з правого флангу Суареса бразилець не зміг замкнути дальню стійку, перебуваючи на самоті перед воротами. І відразу отримав коментар від тренерів. Відзначився несильним ударом низом Цибульник – у руки воротарю. Класно пройшов правим флангом Макаренко, й усе могло закінчитися взяттям воріт, якби не своєчасне втручання Юссуфа.

Таким чином, фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну перемогу команди Олега Блохіна.

«Динамо» (сині): Рудько (Шевченко, 36), Тремулінас, Лухтанов, Болденков, Сильва, Сидорчук, Макаренко, Суарес, Аруна, Дуду, Тищенко.

«Динамо» (зелені): Бонь (Волинець, 36), Акубардія (Цибульник, 36), Братков, Трубочкін, Чорноморець (Спичка, 36), Юссуф, Алієв, Савченко (Хльобас, 36), Мединський (Каверін, 36), Маїк (Панфілов, 36), Коркішко.

Гол: Тищенко (3).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер