«Динамо» - «Сталь»: останні приготування

«Динамо» - «Сталь»: останні приготування

Стартовий свисток Олександра Головкова пролунає о 17:00.

Відзначимо, що цей поєдинок відбудеться після двотижневої паузи, пов'язаної з матчами національних та молодіжних збірних.

Гості прибули до Києва напередодні ввечері, готуючись до гри в Кам'янському. Підопічні Сергія Реброва працювали в режимі одного заняття в день.

У цьому сезоні суперники вже зустрічалися. У середині серпня «Динамо» вивезло з Дніпра, де проходила гра на стадіоні «Метеор», три очки, перемігши 2:1.

Вранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада. На ній було затверджено, що динамівці проведуть гру в синьому комплекті форми, гості – в білому. Воротарі господарів одягнуться в екіпіровку жовтого кольору, а гостей – червоного.

Напередодні матчу дискваліфікованих гравців у складах обох команд немає, однак слід бути обережним Денису Гармашу, який вже має три жовті картки, і ще одна буде означати для нього пропуск наступного поєдинку. У складі «Сталі» таких гравців відразу шестеро.

Сьогодні в Києві протягом усього дня збережеться хмарна погода з проясненнями. Температура повітря становитиме близько +5°C.

Зустрінемося на стадіоні!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер