»Динамо» – «Сталь». Напередодні матчу

»Динамо» – «Сталь». Напередодні матчу

Кубова гра (1/8 фіналу) проти алчевської “Сталі” в суботу стане останньою репетицією напередодні одного з найважливіших матчів “Динамо” в сезоні. В середу на НСК “Олімпійський” підопічні Олексія Михайличенко в рамках Ліги чемпіонів зустрінуться з голландським “Фейєноордом”, де, можливо, і вирішиться доля другого місця в групі “Е”.

Для вболівальників цей матч несе додаткову інтригу – на полі після трьохмісячної перерви зможе вийти лідер “Динамо” Валентин Белькевич. Білорус вже працює з командою і фізично готовий вийти на поле щонайменше на один тайм. Також не виключено, що зможуть допомогти партнерам Олександр Шовковський та Юрій Дмитрулін.

Динамівці зібрались на базі в четвер, після того як у Київ повернулись наші легіонери, що грали за свої збірні. Підготовка до матчу зі “Сталлю” проходить у звичному режимі – відновлювальні процедури, тренування та теоретичні заняття.

Алчевська “Сталь” небезпідставно вважається однією з найкращих команд першої ліги являючись головним претендентом на одну з путівок, що дає право виступати в елітному дивізіоні.

У вищій лізі алчевці безславно виступали в сезоні 2000/01рр. Тоді підопічні Волобуєва в 26-ти матчах здобули лише 15 очок (+3=6-17, різниця м’ячів 19-48). З таким результатом сталевари фінішували на передостанньому місці й залишили вищу лігу. Динамівці у двох зустрічах із “Сталлю” двічі святкувати перемогу. В Києві з рахунком 2:0, а в Алчевську не залишили від господарів “живого місця” – 5:0.

У нинішньому сезоні в рамках турніру команд першої ліги “Динамо-2” на своєму полі приймало “Сталь”. Матч завершився нульовою нічиєю. Команди виступали у таких складах:
“Динамо-2”: Худжамов, Петкович, Яценко, Гончаренко, Лєко (Оберемко 46), Лисицький (кап), Брушко (Пучков 34), Алієв, Ідахор (Воробей 77), Каддурі, Милевський.
“Сталь”: Старцев, Ветренников, Хистєв, Матвийчук, Хлапонин, Цвик (Полушин 78), Манько (кап), Бояринцев, Якименко, Арефьєв (Лопаткин 46), Касьянов (Артемов 55).

Нагадаємо, що після 13-ти турів “Динамо-2” та “Зірка” з 26-тю очками розташувалися на перших двох сходинках у першій лізі. “Сталь”, набравши на очко менше, займає почесне третє місце.

Запрошуємо всіх уболівальників біло-блакитних відвідати в суботу стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановського та підтримати своїх улюбленців. Саме зараз їм як ніколи необхідна ваша підтримка. Початок матчу о 19.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер