»Динамо» – «Сталь». Післяматчова прес-конференція

»Динамо» – «Сталь». Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко (головний тренер “Динамо”):

-Це була кубкова гра й результат стояв на першому місці. Не дивлячись на певні недоліки у грі, відчував упевненість, що ми виграємо цей двобій. Хлопці припустилися кількох неприпустимих помилок у обороні. Дався взнаки і той фактор, що деякі футболісти не мали ігрової практики, коли інші грали за національні збірні.

Припустився помилок і Белькевич. Але для нас дуже приємно, що Валик знов на полі. Білорус багато пропустив і головне, щоб він почав “відчувати” гру. Радує і те, що Несмачний почав тренуватися в загальній групі і є шанс, що він зможе зіграти проти “Фейєноорда”.

Ми надали відпочинок кільком гравцям, які мають занадто великі навантаження. Це Гусин, Хацкевич, Радченко, а Пеєв не може грати через дискваліфікацію. У цілому команда грала непогано, але окремі епізоди заслуговують на “розмову” з гравцями.

-Чому Леандро після заміни відправився у роздягальню, не підійшовши до лави запасних?
-Я не можу відповідати за його вчинки. Можливо, йому було холодно. Або щось інше... Ніяких підводних течій у цьому шукати не треба.

-Чи будуть зміни у стартовому складі в грі з “Фейєноордом” порівняно з сьогоднішнім?
-У нас ще є кілька днів для підготовки і ніхто не може сказати, що станеться за цей час. Але певні зміни можуть бути.

-Як ви оцінюєте стан Дмитруліна та Белькевича?
-Юра Дмитрулін заграв на своєму рівні. Адже він не так багато пропустив. А Валентину ще потрібен час щоб “відчути” гру, піймати ігровий ритм. Сьогодні він моментами демонстрував гру, яку ми звикли бачити до травми. Сподіваємося, що футболіст додаватиме з кожною грою.

-З поверненням Валентина у “Динамо” буде два плеймейкера. Ви не вважаєте, що внутрішня конкуренція Белькевича та Черната відобразиться на грі команди?
-Конкуренція повинна бути постійно. Від цього “Динамо” тільки виграє – нормальна конкуренція вимушує гравця тримати себе на високому рівні. Крім того, я не можу назвати Черната та Белькевича “чистими плеймейкерами”. Грати з одним “вільним художником” у Лізі чемпіонів неприпустима розкіш. Потрібне нормальне сполучення гри в атаці та обороні.

***

Анатолій Волобуєв (головний тренер “Сталі”):
-Ми знали куди їхали... В принципі, я задоволений грою, особливо якщо враховувати відсутність через травми Хистєва та Якименко. У нас не така довга лава запасних, як у “Динамо” і втрата двох виконавців відображається на діях команди. Ми провели кілька непоганих атак, особливо в першому таймі. Багато хто говорить: та навіщо вам цей Кубок потрібен? Для моїх хлопців, можливо, це чи не єдина можливість зіграти в Києві проти “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер