»Динамо» стало Відкритим

»Динамо» стало Відкритим

Напередодні Нового року акціонери динамівського клубу зробили собі подарунок: сьогодні на загальних зборах вони де юре реорганізували ЗАТ „ФК „Динамо” (Київ) у Відкрите Акціонерне Товариство ФК „Динамо” (Київ).

Принципове рішення про це було прийняте утримувачами акцій 5-го вересня 2005 року. Тоді ж була створена комісія, якій було доручено проведення комплексу організаційних дії та підготовка необхідних пакетів документів у відповідності до діючого законодавства.

Зокрема, усім без виключення акціонерам ФК „Динамо” (Київ) було своєчасно сповіщено про строки та правила обміну пакету акцій яким він володіє на нові акції ВАТ, чим усі бажаючі це зробити могли безперешкодно скористатися.

Відповідно до процесуальних норм, регламентом та повісткою дня акціонери провели сьогодні перше зібрання Відкритого Акціонерного Товариства ФК „Динамо” (Київ), на якому вони затвердили нові установчі документи, внутрішні положення, а також обрали керівні органи ВАТ. Зокрема, функції Голови Наглядової Ради буде, як і раніше, виконувати В.А.Згурський, а Президентом знову обраний І.М.Суркіс.

- Перетворення у Відкрите Акціонерне Товариство, - сказав Ігор Михайлович після зібрання в інтерв”ю клубній прес-службі, - стало логічним продовженням організаційно-структурної еволюції „Динамо” (Київ). Причому, у відповідності з постійно змінюючимися умовами. Згадайте, у радянські часи клуб був відомчим, згодом на рубежі 80-90-х років, коли стали можливими нові економічні підходи, він перейшов на зовсім нові для себе госпрозрахункові рійки. Тільки що закінчився більш ніж десятирічний етап, упродовж якого обмежена кількість акціонерів „Динамо” зуміла кардинальним чином обновити та розширити інфраструктуру клубу, придбати неоціненний досвід господарчої діяльності. І, головне, – примножити спортивні досягнення, зберегти славетні традиції та унікальну харизму „Динамо”. Починаючи з сьогоднішнього дня це завдання нестимуть на плечах численні акціонери. Можна сказати, що майбутнє великого клубу тепер в їх руках. Як його забезпечити – від сьогодні будемо думати разом.

Прес-служба ФК Динамо Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер