«Динамо» виграло Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір «Перша столиця»

«Динамо» виграло Всеукраїнський дитячо-юнацький турнір «Перша столиця»

Вісім команд-учасниць турніру були поділені на дві групи. Динамівці без проблем посіли підсумкове перше місце у своїй групі, не пропустивши жодного м’яча та вигравши всі три матчі – у харківського «Металіста-2» (4:0), дніпропетровського «Дніпра» (2:0) та черкаського «Дніпра-80» (13:0). Усі три матчі були проведені на базі харківського «Металіста» у селищі Високий.

Перемігши у групі, «біло-сині» вийшли до фіналу змагань, де зустрілися з переможцем іншої групи, харківським «Металістом». Фінал відбувся в день міста Харкова, на центральному стадіоні – ОСК «Металіст».

Наша команда швидко відкрила рахунок у грі, реалізувавши пенальті. У другому таймі харків’яни відігралися, й також завдяки 11-метровому. Основний час завершився з рахунокм 1:1, і переможця турніру довелося визначати в серії пенальті. У ній успіх святкували динамівці, які реалізували чотири з чотирьох ударів, а от харків'яни двічі помилилися – один удар прийшовся в поперечину, а другий парирував голкіпер «Динамо» Олексій Слуцький, який отримав приз найкращого воротаря турніру.

У підсумку місця на турнірі розподілилися наступним чином:

1. «Динамо» (Київ)

2. «Металіст» (Харків)

3. «Дніпро» (Дніпропетровськ)

4. «Металург» (Запоріжжя)

5. «Дніпро-80» (Черкаси)

6. «Ворскла» (Полтава)

7. «Металіст-2» (Харків)

8. ХТЗ (Харків)

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер