»Динамо» – «Сток Сіті»: вмикайте 1+1!

»Динамо» – «Сток Сіті»: вмикайте 1+1!

Пряма трансляція матчу першого туру групового турніру Ліги Європи «Динамо» – «Сток Сіті» відбудеться на телеканалі 1+1 (15 вересня, початок о 20:00). Керівник департаменту спортивних проектів групи компаній 1+1 Степан Щербачов розповів про підготовку до ефіру:

- Цей матч буде показано на 1+1, а ось щодо трансляції інших поєдинків «Динамо» у групі Ліги Європи поки ясності немає. Не виключено, що частина з них також буде в «сітці» 1+1. На трансляції поєдинку «Динамо» – «Сток Сіті» задіюємо 12 телекамер, що повністю відповідає вимогам, які пред’являються до ігор рівня Ліги Європи. Коментувати матч буде Олександр Гливинський.

У четвер пізно ввечері, о 23:50, після завершення матчу «Аустрія» – «Металіст», на телеканалі 2+2 вийде аналітична передача «Про Лігу Європи». Гостями-експертами виступлять Олександр Іщенко та Віктор Леоненко, які детально розберуть ігри українських команд у Лізі Європи. Також хочу додати, на телеканалі 1+1 буде показано матч 11-го туру чемпіонату України «Динамо» – «Шахтар» (24 вересня, початок о 20:00).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер