»Динамо»: доба розпланована погодинно

»Динамо»: доба розпланована погодинно

Після перемоги над луганською «Зорею» в рамках чергового туру чемпіонату України «Динамо» ще на крок наблизилося до перемоги в національній першості. Для салюту над столичним небом команді Юрія Сьоміна не вистачає одного турнірного пункту, яке занести до активу кияни спробують найближчої неділі, в домашній грі з «Таврією».

Зараз же всі думки динамівців на іншому турнірі. В четвер команді в протистоянні з «Шахтарем» доведеться оформити путівку до фіналу Кубка УЄФА. Завдання не з легких, але цілком реальне. Готуватися до єврокубкового поєдинку кияни почали наступного дня після гри в Луганську. Динамівці, які в понеділок грали проти «Зорі», провели на базі в Конча-Заспі відновлювальні заходи, а інші - планове тренування. Об'єднаються в єдину групу підопічні Сьоміна у вівторок, в рамках вечірнього тренування. Опівдні в середу «Динамо» перебазується до Донецька, де ввечері цього ж дня проведе тренування на полі РСК «Олімпійський». Незадовго до цього Юрій Сьомін відповість на питання журналістів.

Повторний поєдинок 1/2 фіналу Кубка УЄФА «Шахтар» - «Динамо» (перший матч 1:1) відбудеться в четвер, 7-го травня, в Донецьку на РСК «Олімпійський». Початок о 19:30. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі «Інтер».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер