»Динамо» зіграло внічию з «Кайратом»

»Динамо» зіграло внічию з «Кайратом»

Після двох днів активних тренувань після матчу з ФК "Москва" динамівцуі провели контрольний матч. Цього разу киянам протистояв один з кращих клубів Казахстану "Кайрат".

У першій половині зустрічі запам'яталися небезпечні удари Клебера і Реброва. Після "пострілу" бразильця воротар Бойченко витягнув м'яч із самої "дев'ятки", а підступному ударові Сергія зі штрафного метрів з 17-ти не вистачило точності. Не відсиджувалися в захисті і казахських футболістах. Переважно опоненти турбували Олександра Рибку ударами здалеку. Там де це було необхідно, молодий голкіпер цілком впорався зі своїм завданням.

Найбільш небезпечний момент у другому таймі створила пари Алієв - Гусєв. Перший навісив на лінію вратарського на Олега, однак м'яч, у ситуації, коли , здавалося, йому більше нікуди було подітися як влетіти у ворота, по-зрадницькому пройшов вище поперечини. На 70-й хвилині могли зрівняти рахунок казахські футболісти, але м'яч, посланий головою Бошковича, ледве разминулся з воротами.

Протокол матчу

"Динамо" - "Кайрат" - 0:0.

"Динамо" (перший тайм): Рибка, Несмачний, Родольфо, Родріго, Єщенко, Белькевич, Чернат, Ребров, Діого Рінкон, Шацьких, Клебер

"Динамо" (другий тайм): Рибка, Родольфо, Федорів, Михалік, Гусєв, Ротань, Нінкович, Алієв, Марцваладзе, Лисенко, Верпаковскис

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер