«Динамо» та мережа АЗС KLO продовжили співпрацю

«Динамо» та мережа АЗС KLO продовжили співпрацю

Попередня угода була розрахована на один сезон з опцією пролонгації. Але сторони не стали чекати завершення чемпіонату, а продовжили договір ще на рік.

За умовами партнерської угоди, футбольному клубу «Динамо» тепер не доведеться турбуватися про забезпечення пальним - весь клубний транспорт буде заправлятися на АЗС KLO.

Подбали обидві сторони і про вболівальників - кожен власник квитка на матч київського «Динамо» може розраховувати на знижку від компанії KLO. А особливо істотна вона для власників сезонних абонементів.

Крім цього, відвідувачі заправок отримують приємні бонуси від найтитулованішого клубу України - квитки на матчі, знижку на клубну атрибутику, клубний журнал. Шість заправок KLO стануть близькими для вболівальників нашої команди, які пересуваються на особистому транспорті, так як на цих заправках реалізується офіційна клубна атрибутика.

Триває і конкурс «Футбольний боулінг від KLO» в перервах домашніх матчів «Динамо». Під час конкурсу учасники можуть виграти до 110 літрів преміум-пального VENTUS - для цього потрібно з трьох спроб влучити м'ячем з одинадцятиметрової позначки у спеціально розставлені каністри-«кеглі».

У рекламних заходах компанії KLO активну участь беруть футболісти «Динамо». Крім цього, в планах партнерів ще багато приємних сюрпризів, про які шанувальники нашої команди дізнаються найближчим часом.

Після того, як всі формальності були залагоджені, президент «Динамо» Ігор Суркіс і комерційний директор, один із акціонерів мережі АЗС КLО В'ячеслав Стешенко прокоментували продовження співпраці.

- Перший сезон нашого партнерства вийшов вдалим, клубні автомобілі завжди заправлені і вчасно встигають, куди потрібно, - підвів підсумки Ігор Суркіс. - Я вдячний за таку тісну спільну роботу. Вона спрямована на те, щоб команда радувала наших уболівальників. У спорті не буває постійних перемог, трапляються і поразки, але ми повинні прагнути до хорошої гри і завоювання титулів так саме, як компанія KLO прагне вирости на ринку. Важливо, що це київська компанія, яка вболіває за «Динамо», переживає всім серцем і підтримує наш клуб - це викликає повагу. Якби інші столичні організації, яких чимало на ринку, також підтримували свою улюблену команду конкретними справами і кроками, організовували цікаві активності для уболівальників, думаю, стадіон заповнювався б набагато краще. Людям було б цікаво спостерігати не тільки за грою, а й під час перерви насолоджуватися різними шоу, конкурсами, розіграшами призів та іншими розважальними акціями.

- Хоча нинішній сезон для команди був не найвдалішим, ми вважаємо, що «Динамо» потрібно підтримувати в будь-якій ситуації, навіть у важкі часи, - впевнений В'ячеслав Стешенко. - Адже ми самі - київська компанія, тому клуб нам дуже близький. Невдачі лише допомагають ще більше згуртуватися і підтримувати один одного. Ми раді, що вийшло продовжити договір про співпрацю ще на один рік. Ми віримо в команду і в те, що в новому сезоні у «Динамо» все вийде, а ми його підтримаємо.

Плануємо розвинути наш вже традиційний конкурс «Футбольний боулінг від KLO», трохи його видозмінити і зробити ще більш захоплюючим, щоб під час перерви глядачам було так само цікаво, як і під час матчу. У нас є інші ідеї і задумки, але ми не станемо розкривати їх завчасно, щоб не зіпсувати сюрприз. Одне можу сказати точно: ми вас здивуємо.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер