«Динамо» та «Олімпіакос» розписали нічию в Греції. Звіт про матч

«Динамо» та «Олімпіакос» розписали нічию в Греції. Звіт про матч

Уже з перших хвилин матчу було помітно, що греки перебувають у чудовому ігровому тонусі й готові до поєдинку краще за суперника.

Кияни, які з грудня не мали офіційних зустрічей, почали дуже обережно. Можливо, саме через надмірну обережність перший гол у матчі було забито досить швидко і майже з нічого. Уже на 9-й хвилині Хассан скористався непорозумінням захисників «Динамо» і відкрив рахунок із пасу Фортуніса.

Відігратися біло-синім удалося на 27-й хвилині, і насаперед завдяки нaполегливості Томаша Кендзьори. Поляк до кінця поборовся за м'яч у чужому штрафному, у підкаті прострілив у центр карного майданчика на Буяльського, і Віталію лишалося лише не поцілити в голкіпера - 1:1!

Решта першого тайму пройшла здебільшого під диктовку «Олімпіакоса», який мав кілька дуже непоганих гольових моментів. І один із них червоно-білі таки втілили в гол - Жил Діаш красивим дальнім ударом вивів господарів уперед, вигравши підбирання перед чужим штрафним.

Проте у другому таймі все змінилося. Кияни забігали значно швидше, почали діяти впевненіше в атаці, що одразу створило проблеми обороні пірейців. Якщо дальній удар Бурди став легкою здобиччю голкіпера, то моменти Шапаренка (60 хвилина) та Циганкова (70 хвилина) явно можна вважати гольовими. У греків найбільш активним був Поденса, який регулярно обігравав своїх суперників фінтами, проте пробити у площину воріт Бойка так і не зміг.

Часу відігратися залишалося все менше, але «Динамо» лише набирало обертів, і на 90-й хвилині доля винагородила біло-синіх за старання. Віктор Циганков відгукнувся на навіс із флангу і дотепно скинув на Вербича – після удару Беньяміна м’яч опинився в сітці воріт «Олімпіакоса» - 2:2!

Кияни їдуть додому з хорошим результатом. Усе вирішиться на «Олімпійському»!

14-02-2019, Ліга Європи, плей-оф, 1/16 фіналу

Пірей, стадіон «Караіскакіс».

«Олімпіакос» (Пірей) – «Динамо» (Київ) – 2:2 (2:1)

Голи: Хассан (9), Діаш (41) – Буяльський (27), Вербич (89)

«Олимпіакос» Жозе СаСіссеЦимікасМерьяВуковіч - Фортуніс (Натхо, 69), КамараПоденсе (Хрістодулопулос, 81), ГільермеЖил Діаш (Масурас, 86) - Хассан.

«Динамо»: Бойко – Кендзьора, Бурда, Шабанов, Миколенко – Шепелєв, Буяльський, Шапаренко (Гармаш, 82), Вербич, Циганков – Соль (Русин, 83)

Попередження: Камара (32), Поденсе (58) - Вербич (74), Кендзьора (90).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер