»Динамо» втрачає очки в Одесі

»Динамо» втрачає очки в Одесі

Третя поспіль нічия на старті чемпіонату! Ніколи ще динамівці не починали сезон в Україні з подібної серії.

Прикро констатувати факти, але втрата шести пунктів - це вже дуже тривожний сигнал. У принципі, «біло-сині» часто важко втягуються в сезон, але якщо якість гри можна покращити, то очки в турнірну таблицю уже не повернеш.

При цьому не скажеш, що у всіх матчах кияни діяли погано. Вперта битва в Донецьку, де Бандура міг на останніх хвилинах принести перемогу, незрозуміла осічка в київському дербі через елементарну незібраність уже в компенсований час, тепер от зустріч в Одесі…

Ще до перерви чемпіони повинні були спокійно відвантажити супернику пару-трійку м’ячів та без проблем довести зустріч до перемоги. Але як раз на зло неймовірний кураж зловив талановитий, але нестабільний Руденко, а в низці епізодів гості самі не попадали у площину із вигідних положень.

Двічі з-поза меж карного майданчика пробивав Шацьких, небезпечно атакували Михалик, Маркович. Але все невдало. Знову-таки – реалізація! Суперник за перший тайм жодного разу не потривожив Шовковського! До перерви пара стоперів Родріго-Діакате виглядала дуже впевнено і не залишила атаці одеситів жодних шансів.

На початку другої половини здалось, що динамівці свого не проґавлять. Одна небезпечна атака за іншою, моменти у Ротаня, Швацьких, Клебера, Родраго… Але в міру того, як «біло-сині» тринькали шанс за шансом, «моряки» все більш впевнено ходили в контрнаступ. І час від часу ставало не по собі – то Венглинський утече, то Білецький без перешкод проб’є із штрафного. Але рівень індивідуальної майстерності гравців «Чорноморця» не дозволив їм хоча б раз за весь матч влучити у площину воріт Шовковського.

Динамівці попадали, а толку… Фінальний штурм запам’ятався двома серйозними провалами в обороні, червоними картками Діакате та несмачного (щодо вилучення Андрія є питання – Родріго явно його страхував, та і суперник не зрізав кут і намагався увірватись до штрафної, а навпаки, «тягнув» м’яч у сторону) і фінальним свистком, який зафіксував чергову втрату очок. 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер