“Динамо” – “Трабзонспор”. Коментар Олексія Михайличенко

“Динамо” – “Трабзонспор”. Коментар Олексія Михайличенко

На наш погляд, немає сенсу аналізувати гру “Динамо” та коментувати події, які відбулись у вівторок ввечері на динамівській арені. Вболівальники і так все бачили, тому ми обмежимось коментарем матчу головного тренера команди Олексія Михайличенко.

-“Я просто хочу вибачитись перед усіма вами, хто вболівав за нашу команду, хто прийшов підтримати її, за той жах, який сьогодні був на полі. Після другого пропущеного м’яча команда зупинилась. Тоді як в будь-якій ситуації потрібно боротися до кінця! Сьогодні команда зіграла в авантюрний, жахливий, бездумний, бездушний футбол. І, чесно кажучи, якщо б не номери на футболках динамівців, фактично нікого не можна було б впізнати.

Зв’язка оборонців Федоров – Гавранчич сьогодні була повністю відсутня на полі. Була програла уся боротьба. Ми знали, що турецькі форварди потужні, але дозволяли їм робити на полі що заманеться. Через розбалансованість в обороні ми отримали кілька виходів форвардів сам на сам з воротарем. У якій футбол можна так грати?

Команда має бути колективом, у якому кожен виходить на поле та виконує свої функції. А не робить те, що йому заманеться. Перше, що нам потрібно зробити – змити цю ганьбу, а ганьба це не лише результат і гра, це самовіддача. Адже футбол сьогодні це не просто гра, це вкрай важка робота. Так що в першу чергу ми будемо змивати плями, які сьогодні залишили”.

До вищесказаного, на наш погляд, додати більше нічого...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер