«Динамо» – «ЦСКА» (Софія): звіт про гру (+ВІДЕО)

«Динамо» – «ЦСКА» (Софія): звіт про гру (+ВІДЕО)

«Динамо» швидко перехопило ініціативу і з перших хвилин великими силами пішло вперед. Уже на 5-й хвилині чудову нагоду відзначитися мав Денис Гармаш, але з близької відстані пробив у воротаря.

На 15-й хвилині гол усе-таки відбувся зусиллями Дерліса Гонсалеса, але рахунок на табло не змінився. На думку рефері, парагваєць опинився поза грою і взяття воріт було скасовано.

У середині першого тайму активніше за всіх на полі виглядав Беньямін Вербич. У новобранця «Динамо» було два прекрасні моменти, але в обох випадках м'яч пролітав усього в парі сантиметрів від воріт. А ближче до завіси зустрічі свій шанс мав і Артем Бєсєдін, але форварда також підвела точність.

На старті другого тайму через пошкодження поле залишив активний Вербич, але «Динамо» продовжувало великими силами йти вперед. Із завидною регулярністю підопічні Олександра Хацкевича створювали моменти біля воріт ЦСКА, але м'яч все ніяк не йшов ворота. Свої моменти не використали Віталій Буяльський, Микола Морозюк і Дмитро Хльобас.

Болгари здебільшого оборонялися і практично не створили серйозних моментів біля воріт «Динамо». 0:0 - з таким рахунком матч і завершився.

Перший тренувальний збір - 2018. П'ятий контрольний матч

«Динамо» - ЦСКА (Софія, Болгарія) - 0:0

«Динамо»: Георгій Бущан, Микола Морозюк (Томаш Кендзьора, 72), Йосип Піварич, Тамаш Кадар, Артем Шабанов (Микита Бурда, 72), Денис Гармаш (Дмитро Хльобас, 77), Віталій Буяльський, Дерліс Гонсалес, Володимир Шепелєв (Руслан Ротань, 72), Беньямін Вербич (Євген Смирний, 48), Артем Бєсєдін.

ЦСКА: Витаутас Черняскас, Станіслав Манолєв, Божідар Чорбаджийскі, Тіаго Родрігес, Ніколай Бодуров (Александар Дюлгеров, 70), Кіріл Десподов (Божідар Чуканов, 87), Хенрік Рафаель (Стойчо Атанасов, 64), Джефертон Телес (Нікола Борисов, 87), Рауль Лоє, Роланд Алберг, Фернандо Каранга.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер