«Динамо» U-10 – переможець Baltic Cup 2018!

«Динамо» U-10 – переможець Baltic Cup 2018!

У турнірі вікової категорії U-10 (гравці 2008 р.н.) взяли участь 20 команд. Нагадаємо, в перший день змагань команда Сергія Павловича Величка здобула перемоги у всіх чотирьох матчах своєї групи із загальною різницею м'ячів 27:2.

«Динамо» - «Котвиця» (Колобжег) - 7: 0

«Динамо» - «Йєдинка» (Реда) - 5:1

«Динамо» - «Конкордія» (Ельблонг) - 13:0

«Динамо» - «Ягуар» (Гданськ) - 2:1

Матчі турніру в цій віковій групі проходили у форматі сім на сім (шість польових гравців і воротар), один матч тривав 15 хвилин.

Свою переможну ходу «біло-сині» продовжили і на другий день змагань, коли відбулися вирішальні матчі. У чвертьфіналі динамівці обіграли «Тухолянку» з міста Тухоля - 4:1. Потім послідувала така ж упевнена перемога над «Аркою» з Гдині - 3:0.

З серйозним опором «Динамо» зустрілося вже коли визначилася четвірка найкращих команд. Вирішальні поєдинки видалися справді напруженими. У півфіналі наша команда здолала господарів змагань, команду гданської дитячої школи «Ягуар», з рахунком 2:1.

У фінальному поєдинку, як і у «Динамо» U-9, суперником динамівців стали представники Калінінграда. Але якщо молодшій групі протистояла «Балтика», то десятирічні кияни зустрілися з «Олімпіком». Фінальні матчі проводилися на центральному полі Міського стадіону одночасно, так що на сусідніх майданчиках дві динамівські команди водночас протистояли калінінградським. І в обох матчах перемога була за киянами. «Динамо» U-10 для цього вистачило одного м'яча – 1:0.

Після фінального матчу своїми емоціями від участі в турнірі поділився старший тренер «Динамо» U-10 Сергій Величко:

- З огляду на імена суперників, ми зобов'язані були вигравати цей турнір, що ми і зробили, підтвердивши рівень динамівської школи. Формат проведення матчів був для нас новим, першість міста проводиться у форматі чотири польових гравці плюс воротар. Але наші пацани здібні, вони перебудувалися і відіграли чудово. Спеціально до цього турніру ми не готувалися, у нас в четвер, напередодні виїзду до Польщі був фінал Кубка міста проти «Арсенала», ми його виграли. А перед тим на вихідних провели важливу гру проти другої команди в чемпіонаті міста. «Відчепили» їх, практично забезпечивши собі чемпіонство.

З цією командою я працюю чотири роки, і мій цикл роботи з цими хлопцями завершився максимальними результатами на всіх фронтах. Я задоволений командою, задоволений гравцями. Для нашої команди це був перший міжнародний виїзд. Я говорив гравцям, що вони повинні виграти турнір, зробити приємно своїм батькам, які приїхали сюди їх підтримати. Ще я їм сказав, що перемога на турнірі буде для мене відмінним подарунком на День народження, яке я буду відзначати 5-го числа. Таким чином я їх трошки завів. Так, важко, незвично було в такому форматі грати. Але хлопці впоралися, витримали.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер