«Динамо» U-10 – переможець «Кубка пам’яті тренерів ДЮФШ «Динамо»!

«Динамо» U-10 – переможець «Кубка пам’яті тренерів ДЮФШ «Динамо»!

Світла пам'ять про видатних гравців та дитячих тренерів – Леоніда Островського, Віталія Голубєва, Миколу Фоміних, Олександра Леонідова, Федора Медвідя, Вадима Соснихіна – назавжди залишиться у шанувальників футболу. Тим важливіше було футболістам-початківцям завоювати почесний приз та відзначитися індивідуальної нагородою.

Цей турнір було засновано минулого року й було вирішено зробити його щорічним.

Цього разу за головний приз боролися вісім команд із різних міст України. Вони були поділені на дві групи.

До групи А потрапили команди «Динамо-2», «Чорноморець» (Одеса), «Атлет» (Київ) та «Геліос» (Харків).

До групи В – «Динамо-1», «Барса» (Суми), «Зірка» (Київ) та «Юніор» (Івано-Франківськ).

Перша динамівська команда виграла всі три матчі своєї групи, причому всі з розгромним рахунком, із різницею у чотири та п’ять м’ячів. Друга ж у стартовому поєдинку зазнала поразки від одеського «Чорноморця», проте інші два поєдинки виграла, не пропустивши жодного м’яча.

За регламентом змагань команди, відповідно до своїх місць у кожній із груп, зустрічалися у вирішальних матчах за підсумкові місця на турнірі. Друга динамівська команда, пропустивши вперед «Чорноморець», відправилася до фіналу за бронзові нагороди, де її суперником стала «Барса» із Сум. «Біло-сині» здобули перемогу з рахунком 2:1.

А у вирішальному, фінальному матчі зустрілися «Динамо-1» та «Чорноморець». Динамівці помстилися за своїх одноклубників, перемігши одеситів із розгромним рахунком 4:0. Тож у всіх чотирьох матчах на турнірі команда, яку очолює Андрій Башлай, перемогла з різницею принаймні в чотири голи. У фінальному матчі голи, які виявилися «золотими», забивали Дмитро Безклійний, Кирило Осипенко, Матвій Пономаренко та Кирило Корх.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів з участю динамівських команд:

Група А

«Динамо-2» – «Чорноморець» – 1:3

«Динамо-2» – «Геліос» – 5:0

«Динамо-2» – «Атлет» – 2:0

Група В

«Динамо-1» – «Юніор» – 5:1

«Динамо-1» – «Зірка» – 4:0

«Динамо-1» – «Барса» – 5:0

Матч за 3-тє місце

«Динамо-2» – «Барса» – 2:1

Фінал

«Динамо-1» – «Чорноморець» – 4:0

Після завершення матчів другого ігрового дня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців, призерів та учасників турніру.

Маленьких зірочок футболу вітали та нагороджували ветерани футболу, які виховали багато талановитих футболістів, а протягом турніру уважно слідкували за всіма матчами: Володимир Мунтян, Віталій Хмельницький, Олександр Шпаков, В’ячеслав Семенов, а також син Вадима Сосніхіна Олександр, який є старшим тренером київської ДЮСШ №1, яка, до речі, є партнером ДЮФШ «Динамо».

Найкращим голкіпером турніру було визнано воротаря «Барси», найкращим захисником – гравця «Чорноморця». Найкращим бомбардиром став нападник «Динамо-1» Матвій Пономаренко. А найкращим гравцем усього турніру – також динамівець, Кирило Осипенко.

Після того, як діти отримали кубки, медалі, дипломи, клубні журнали та пам’ятні подарунки, урочиста церемонія нагородження завершилася спільним фото на пам’ять.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер