«Динамо» (U-10) перемогло на турнірі в Житомирі

«Динамо» (U-10) перемогло на турнірі в Житомирі

Підопічні Валерія Краснощока здобули перемогу і стали першими серед 15-ти команд-учасниць, не пропустивши в турнірі жодного м'яча!

За регламентом суперники були поділені на три групи по п'ять колективів у кожній. Разом з динамівцями за вихід до чвертьфіналу боролися «Новатор» (Хмельницький), «Фенікс-2» (Житомир), ДЮСШ «Бердичів» і ФК ім. Блохіна-Бєланова (Вінниця). Матчі тривали два тайми по 20 хвилин, проходили на натуральному покритті за участю шести польових гравців і воротаря у складі кожної команди. Детальніше про виступ своєї команди розповів її наставник Валерій Краснощок:

- Змагання проходили протягом трьох днів, з 27-го по 29-те жовтня. Їх організував футбольний клуб «Фенікс», якому в цьому році виповнилося п'ять років. Турнір є традиційним і проводиться двічі на рік - навесні та восени. Ігри проходили за коловою системою, до чвертьфіналу вийшли команди, що посіли у своїх підгрупах перші два місця, а також дві кращі треті місця.

У перший день ми зустрічалися з ФК ім. Блохіна-Бєланова (2:0), а потім крупно перемогли «Новатор» з Хмельницького 5:0. Наступного дня обіграли другий склад господарів 4:0 і ДЮСШ «Бердичів» 14:0. У цей же день ввечері відбулися чвертьфінальні поєдинки. Нам протистояло житомирське «Полісся», над яким ми також святкували впевнену перемогу з рахунком 4:0. В останній, завершальний день турніру грали проти «Коростеня», який привіз на змагання хлопців на рік старших, 2002-го року народження. Незважаючи на це, нам вдалося перемогти 2:0 З таким же рахунком у фінальному матчі виграли у «Фенікса» і стали переможцями турніру.

- Хто із суперників чинив найбільший опір і справив найкраще враження?

- Мабуть, «Фенікс». Справа в тому, що у мене з ними добре налагоджена співпраця, четверо їхніх футболістів грають за нас в чемпіонаті міста. Але в цьому турнірі вони виступали за свій клуб, тому вийшло своєрідне дербі своїх проти своїх. Також хороше враження залишив ФК ім. Блохіна-Бєланова, житомирське «Полісся» (колишній «Спартак»).

Пропонуємо вашій увазі результати матчів за участю «Динамо» (U-10):

Груповий етап

«Динамо» - ФК ім. Блохіна-Бєланова - 2:0

«Динамо» - «Новатор» - 5:0

«Динамо» - «Фенікс-2» - 4:0

«Динамо» - ДЮСШ «Бердичів» - 14:0

Чвертьфінал

«Динамо» - «Полісся» (Житомир) - 4:0

Півфінал

«Динамо» - ФК «Коростень» - 2:0

Фінал

«Динамо» - «Фенікс» - 2:0

По закінченні турніру переможцям вручили кубок, нагородили медалями, дипломами та пам'ятними призами.

Відзначимо, що індивідуальними нагородами відзначені одразу кілька футболістів «Динамо»:

Кращий гравець турніру Руслан Березанський

Кращий захисник Олексій Малакий

Кращий нападник Іван Демиденко.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер