«Динамо» U10 стало другим на турнірі пам’яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо»

«Динамо» U10 стало другим на турнірі пам’яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо»

У ньому взяли участь команди вікової категорії U10 (футболісти 2010-го року народження). «Динамо» було представлено двома складами під керівництвом Володимира Анікєєва та Олександра Стужука. Усього на змагання запрошені вісім команд, які поділені на дві групи по чотири в кожній. Грали команди два тайма по 20 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя.

На шляху до вирішального матчу «Динамо-1» у перший ігровий день з однаковим рахунком 3:0 обіграло запорізький «Металург» та одеський «Чорноморець». «Динамо-2» виступило менш успішно, спочатку обігравши «Єврошпон-Смига» 3:2, і поступившись УФК «Дніпро» 0:3. Наступного дня в заключних матчах групового етапу перша динамівська команда зіграла внічию з ФК «Блохіна-Бєланова» 1:1, а друга з рахунком 3:0 перемогла ФК «Львів».

Тож у фіналі зустрілися «Динамо-1» та УФК «Дніпро», а «Динамо-2» боролося за 3 місце із «Металургом».

Вирішальний матч виявився непростим для нашої команди. Перший тайм завершився внічию 0:0, а в другому підопічні Володимира Анікєєва та Олександра Стужука пропустили два м’ячі, причому обидва – після подач від кутової позначки, на 23-й та 35-й хвилинах. У першому випадку не досить упевнено зіграв воротар, коли гравець суперника пішов до кінця на м’яч, а в другому футболіст дніпрян завдав невідпорного удару головою, замкнувши вдалу подачу на дальній стійці.

Відзначимо, що в матчі за третє місце друга динамівська команда в основний час зіграла внічию 0:0, тому доля перемоги вирішувалася в серії післяматчевих пенальті. Команди виконали по 6 ударів, більш успішними виявилися запоріжці, яким кияни поступилися з рахунком 4:5 та посіли четверте місце на турнірі.

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер