«Динамо» U-10 стало переможцем турніру Karpatia Cup

«Динамо» U-10 стало переможцем турніру Karpatia Cup

У ньому взяли участь 23 команди з Києва, Західної України, Угорщини та словацького Прешова, в тому числі й київське «Динамо», яке було представлене командою під керівництвом Сергія Величка.

На груповій стадії юні динамівці переграли всіх своїх суперників, а у фінальному поєдинку зустрілися з господарями – ужгородською «Говерлою». Основний час матчу завершився внічию 0:0, а по пенальті сильнішою виявилася наша команда, яка й стала володарем Кубка Карпат. Детальніше про виступ своїх підопічних розповів їхній наставник Сергій Величко (на фото):

- Цей турнір був етапом нашої підготовки до сезону. У нас був збір у Поляні протягом 10-ти днів, а потім приїхали на турнір. На жаль, я не міг розраховувати на багатьох провідних гравців через травми та хвороби, але, тим не менш, команда, підсилена гравцями другого складу, виконала своє завдання та посіла перше місце. Ми отримали величезний ігровий досвід та добре підготувалися завдяки іграм. Поставлені завдання команда виконувала, хлопці намагалися добре грати. За великим рахунком, я залишився задоволений, щоправда, є певні нюанси, будемо над ними працювати.

Зазначимо, що за підсумками турніру найкращим бомбардиром команди став Артем Грохольський, а найкращим воротарем визнали Артема Костюка.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер