»Динамо» (U-10) – у Москві треті

»Динамо» (U-10) – у Москві треті

Дитяча команда «Динамо» 2002 р.н. (тренери – Аникеєв В.Ю. та Величко С.П.) посіла третє місце на міжнародному турнірі «Кубок Ігоря Коливанова», що проходив у Москві. Детальніше про виступ наших хлопців розповів один із тренерів групи – Володимир Аникеєв:

- Турнір проходив із 5 до 10 січня. У ньому брали участь вісім команд, поділені на дві групи. Ми потрапили до однієї групи з вихованцями дитячих шкіл «Зеніта» (Санкт-Петербург), «Спартака» та «Торпедо (обидва – Москва). Інший квартет склали «Чертаново», «Строгіно» (обидва – Москва), Академія ім. Конопльова (Самара) та «Динамо» (Мінськ).

У групі матчі проходили за коловою системою. Спочатку по черзі переграли «Спартак» та «Торпедо» (9:4 та 2:1 відповідно), після чого зіграли внічию (2:2) із «Зенітом». У результаті, посівши перше місце, вийшли до півфіналу на господарів турніру, «Чертаново», яким, на жаль, поступилися – 0:3. Утім, турнір ми завершили на мажорній ноті, перегравши у матчі за третє місце мінське «Динамо» (3:0). Володарем Кубка же стало «Чертаново», яке у фіналі по пенальті переграло «Торпедо». Найкращим бомбардиром турніру став Владислав Ванат (9 м’ячів), також від спонсорів турніру індивідуальні нагороди отримали Ельдар Кулієв та Назар Клочай.

У плані результату, звичайно, ми могли виступити краще. Вважаю, у півфіналі ми програли «Чертаново» більше у психологічному плані – все ж таки, півфінальний статус матчу, в суперниках господарі турніру. Позначився брак досвіду, адже для нас це були перші змагання такого рівня, і хлопці просто «перегоріли». По грі набагато сильнішими були і «Зеніт», і «Торпедо», але перемогло саме «Чертаново». Вони грали при своїй підтримці, що зіграло важливу роль, а для нас виявилося нездоланним бар’єром.

Організація турніру, окрім спортивної складової, була на найвищому рівні. 7 січня на турнірі був вихідний день, так хлопцям організували екскурсію по Москві. Ми відвідали Червону площу, Воробйови гори, потрапили до Мавзолею, а також побували в Цирку Нікуліна на Цвєтному бульварі, який справив на дітей велике враження.

Дивіться фотогалерею «Кубок Ігоря Коливанова»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер