»Динамо» (U-11): із Мінська – зі «сріблом»

»Динамо» (U-11): із Мінська – зі «сріблом»

Вихованці ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського 2001 р.н. (тренери – Кащей В.Й. та Хвоя О.М.) посіли друге місце на міжнародному дитячому турнірі «Різдвяний кубок «Динамо-Мінськ», що проходив у Мінську. Детальніше про перипетії турніру розповів один із тренерів – Олег Хвоя.

- Турнір проходив у Мінську з 6 до 9 січня. Крім нас, у ньому також брали участь такі команди: ЦСКА (Москва), «Металіст» (Харків), БАТЕ (Борисов), «Динамо», «Партизан», «Зміна», ФК «Мінськ» (усі – Мінськ). За чотири дні провели сім матчів, за підсумками яких із 14 набраними очками посіли почесне друге місце. Перше місце в активі вихованців московського ЦСКА (19 очок), третє місце дісталося харківському «Металісту» (12 очок). Індивідуальну нагороду як найкращий бомбардир турніру (8 м’ячів) отримав динамівець Олег Давидян.

На мій погляд, турнір, організований керівництвом ФК «Динамо» (Мінськ), пройшов на високому рівні. Кожна з команд-учасниць була забезпечена всім необхідним – зустріли на вокзалі, поселили в готелі, надали автобус для поїздок на ігри. Сучасний манеж, відмінні умови, якісне суддівство – загалом, можу сказати, що ми залишилися задоволені організацією.

Те ж саме можу сказати і про гру, яку показали наші підопічні, незважаючи на те, що показали не найкращі результати. По суті, це був перший турнір для хлопців цього віку. Упродовж турніру наша команда додавала, й останні ігри, на відміну від перших, ми провели достатньо осмислено.

Матчі «Динамо» (U-11) на турнірі «Різдвяний кубок« Динамо-Мінськ»:

«Динамо» – «Зміна» – 3:1
«Динамо» – ФК «Мінськ» – 1:1
«Динамо» – «Партизан» – 12:1
«Динамо» – «Металіст» – 0:0
«Динамо» – ЦСКА – 0:2
«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Мінськ) – 1:0
«Динамо» – БАТЕ – 2:0

Дивіться фотогалерею: Різдвяний кубок «Динамо-Мінськ»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер