«Динамо» U-11: на турнірі у Словаччині увійшли до вісімки найкращих

«Динамо» U-11: на турнірі у Словаччині увійшли до вісімки найкращих

У турнірі взяли участь команди зі Словаччини, України, Чехії, Румунії, Сербії та Угорщини. Валерій Краснощок та Євген Ястребинський повезли на змагання третій та четвертий склади своїх груп. Загалом за перемогу боролися 37 команд із різних країн, поділені на шість підгруп по шість команд у кожній, а в одній навіть сім. Про те, як проходили ці змагання, та плани на майбутнє офіційному сайту «Динамо» Київ розповів Валерій Краснощок.

- Ігри проходили у форматі 5+1. Там спорт дуже розвинений, тому умови були створені чудові, ми грали в хороших спортивних залах. До фінальної стадії виходили шість команд, які посіли перші місця в своїх групах, та дві найкращі з тих, хто посів друге місце. Таким чином, організовувалися чвертьфінальні пари. У числі цих двох опинилася й наша команда, на груповому етапі ми поступилися лише одному супернику – команді з Чехії, яка, в підсумку, дісталася й до фіналу. За не зовсім зрозумілим жеребом із ними ж ми зустрілися й у чвертьфіналі. Впродовж гри вели 1:0, основний час завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті ми виявилися менш успішними. Фінал виграла футзальна команда з Маріуполя, яка спеціалізується саме на міні-футболі.

Враховуючи, що з 37-ми учасників ми увійшли до вісімки найкращих, беручи участь не основною групою, вважаю, ми виступили гідно.

Найближчим часом плануємо з першою командою нашого віку поїхати на турнір до Сопіно, що біля Маріуполя. Він проходитиме в манежі за схемою 8+1 – як ми граємо в чемпіонаті міста. Також, можливо, 1-2-го березня у себе в манежі організуємо невеликий турнір із хорошими, сильними опонентами. Усе буде залежати від того, які провідні команди підтвердять свою участь.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер