«Динамо» U11 – переможець турніру пам’яті Євгена Рудакова!

«Динамо» U11 – переможець турніру пам’яті Євгена Рудакова!

У ньому взяла участь група динамівської ДЮФШ ім. В. Лобановського U11 (футболісти 2009-го року народження), представлена двома командами під керівництвом Дениса Борсука та Дениса Голоколосова. Усього на змагання приїхали вісім учасників, вони були поділені на дві групи по чотири колективи в кожній. Грали команди два тайма по 25 хвилин у форматі 8 польових гравців плюс воротар на півполя.

У перший ігровий день «Динамо-1» здобуло дві перемоги, обігравши львівські «Карпати» 7:0 та запорізький «Металург» 4:1. «Динамо-2» виступило менш успішно, зігравши внічию з луцькою «Волинню» 3:3 та поступившись полтавській «Ворсклі» 0:2.

Наступного дня в заключних матчах групового етапу перша динамівська команда святкувала перемогу над командою «Прем’єр Нива» (Вінниця) - 2:1, а друга з таким же рахунком перемогла «Рух» (Винники).

Тож у фіналі зустрілися «Динамо-1» та полтавська «Ворскла», а «Динамо-2» боролося за 3 місце з командою «Прем’єр Нива» (Вінниця).

Фінал виявився досить цікавим, багатим на події та забиті м’ячі. Уже на початку поєдинку, а саме на 5-й хвилині, відзначився Данило Єрмак, якому вдався сильний удар по центру, через дві хвилини подвоїв рахунок Ярослав Чирва прекрасним ударом зліва в дальній кут воріт. До перерви встиг відзначитися та скоротити відставання в рахунку гравець «Ворскли» Піддубний, який прокинув собі м’яч та пробив повз воротаря. Але в другому таймі динамівці забили ще два м’ячі. Спочатку відзначився Іван Титенко, який замкнув простріл партнера справа, а незадовго до фінального свистка остаточний рахунок ударом під поперечину встановив Ренат Висоцький.

Тож уже всьоме поспіль саме динамівці перемагають на турнірі Євгена Рудакова

Відзначимо, що в матчі за третє місце друга динамівська команда поступилася та посіла четверте місце.

Організатори змагань визначили найкращих футболістів у різних номінаціях та вручили їм призи під час урочистої церемонії нагородження переможців та призерів турніру. Серед них були й динамівці. Приз найкращому гравцю турніру отримав Данило Єрмак, а найкращим нападником було визнано Максима Гололобова.

- Загалом враження від турніру хороші, - розповів після його завершення старший тренер нашої команди Денис Борсук. – Усі суперники були конкурентоздатними, з жодним із них не було легко, жоден не був прохідним. Хотів би відзначити хорошу гру вінницької команди «Прем’єр Нива», цей колектив дуже сподобався своєю злагодженістю, помітно, що тренери дуже добре працюють. Також вирізнялася полтавська «Ворскла».

Що стосується нашої команди, уже не вперше перші матчі турніру нам далися нелегко, але потім розігралися, знайшли свою гру та впоралися здорово. Тож жодних претензій немає – усі виконали установку та тій же «Ворсклі» майже нічого не дали створити біля своїх воріт.

Щодо нашої другої команди, яка посіла четверте місце, у їхній грі були помилки, але загалом, вважаю, наш другий склад заслуговував здобути бронзові нагороди. А взагалі було б чудово, якби у фіналі зіграли перший динамівський склад із другим, але трохи не пощастило. Та хлопці теж молодці, старалися та заслуговували на більше.

Хоча індивідуальні нагороди отримали всього двоє наших гравців, об’єктивно, вони могли забирати всі призи. Також хотів би відзначити дуже високий рівень наших захисників. Добре, що перша команда на хорошій ноті завершила цей рік

Ще певний час ми продовжимо працювати, але вже в полегшеному режимі, а потім у хлопців будуть канікули.

Оскільки це був турнір пам’яті Євгена Рудакова, ми розповідали дітям про цього видатного воротаря, адже вони мають знати історію «Динамо». Хлопці розуміли, що Кубок має залишитися в Києві, що ми не маємо права підвести клуб.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер