«Динамо» U11 – переможець турніру Ateitis Cup-2019! (+ ФОТО, ВІДЕО)

«Динамо» U11 – переможець турніру Ateitis Cup-2019! (+ ФОТО, ВІДЕО)

У фіналі «Динамо» зійшлося з білоруським ФК «Мінськ». Нагадаємо, у півфіналі наш суперник у серії пенальті обіграв нідерландський «Феєноорд» (основний час завершився внічию 1:1).

Початок гри вийшов непростим для підопічних Дениса Борсука та Дениса Голоколосова. З перших хвилин наша команда одразу взялася штурмувати ворота суперника, але удари Парінова, Дячка, Даценка не доходили до цілі, а з «пострілом» Руденка впорався воротар.

Утім, ближче до завершення першого тайму спочатку Руденко опинився першим на підбиранні та поцілив у дальній кут воріт, а наступну атаку точним ударом завершив Дячок, подвоївши перевагу динамівців. Надалі м’ячі у ворота білорусів посипалися один за одним. На останній хвилині тайму рахунок до великого чудовим ударом довів Єрмак – 3:0.

По перерві кияни не збавили обертів і продовжили атакувати. Дячок забив четвертий м’яч, скориставшись помилкою воротаря, який після його удару випустив сферу з рук – і вона закотилася у ворота.

Ще кілька разів м’яч пролітав над поперечиною, також до воріт виходив Злотніков, але арбітр зафіксував із його боку порушення правил. А остаточний рахунок установив Осадченко, після стрімкої атаки поціливши в дальній кут воріт – 5:0. Ще нагоди для взяття воріт були у Басалая та Даценка, але трохи не пощастило.

Отже, на осінньому турнірі Ateitis Cup-2019 серед футболістів 2009-го року народження переможцем стало «Динамо» U11 та завоювало «золото»!

Відзначимо, що в матчі за третє місце латвійська «Метта» (Рига) перемогла нідерландський «Феєноорд» 1:0 та здобула бронзові нагороди турніру.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер