«Динамо» U-11 стало переможцем турніру в Миколаєві!

«Динамо» U-11 стало переможцем турніру в Миколаєві!

Змагання були присвячені 60-річчю Миколаївського заводу «Зоря-Машпроект», який виготовляє турбіни. У ньому брали участь 16 команд із різних міст України, в тому числі харківський «Маталліст», полтавська «Ворскла», запорізький «Металург», київські «Зірка» (переможець минулорічного турніру) та «Зміна-Оболонь». Усі вони були поділені на чотири групи по чотири команди в кожній, переможці квартетів виходили до чвертьфіналу.

Грали команди у форматі 8+1 два тайми по 25 хвилин. За вихід із групи разом із динамівцями боролися «Металіст-2», «Мрія» (Куп'янськ) та місцева команда «Торпедо» з Миколаєва.

Детальніше про те, як турнір склався для юних динамівців, розповів їхній тренер Валерій Краснощок:

- У заводу є хороша футбольна база, турнір вийшов більш представницьким, ніж у попередні роки. Ми легко вийшли з групи, перегравши всіх суперників, лише з «Мрією» в останньому турі зігравши внічию, але та гра вже нічого не вирішувала, ми все одно вийшли з групи з першого місця.

У чвертьфіналі ми без проблем переграли «Першу Столицю» – філію харківського «Металіста» з рахунком 3:0, – а в півфіналі знову потрапили на «Мрію», з якою вже зустрічалися в групі. Тепер уже ми шансів супернику не залишили, перегравши їх 7:2.

У фіналі, як і передбачалося, зустрілися «Динамо» та перша команда «Металіста».

Зазначу, що у суперника доволі хороша, амбітна команда, я вже втретє зустрічаюся з ними, й раніше ніколи не вдавалося в них виграти. Нинішнього року ми добре попрацювали в плані селекції, зміцнилися, тому виявилися сильнішими. Загалом, гра проходила з приблизно рівними шансами для обох команд, але більш гострі моменти створювали саме ми. У підсумку, ми перемогли 2:1 та виграли золоті медалі.

Найкращим гравцем нашої команди став Антон Боль.

Зазначу, що хороше враження справила команда полтавської «Ворскли» – дуже цікава, самобутня. Непогано виглядав запорізький «Металург». Та й київські команди виокремлювалися своєю грою.

Тепер із 1-го до 9-го серпня наші хлопці заїжджають до динамівського табору на базі в Кончі-Заспі. А потім їдемо на збір на Західну Україну, де в Ужгороді візьмемо участь у турнірі.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер